Paimion aforismitapahtuman työpaja Kirjan talolla

//Paimion aforismitapahtuman työpaja Kirjan talolla

Paimion aforismitapahtuman työpaja Kirjan talolla

Hyvä aforismin ystävä,

Julkaiseminen on yksi aforismin lajin suurimmista ongelmista. Aforismeja julkaistaan vähän, ja kokoelman saaminen kustannettavaksi on haastavaa. On kuitenkin tärkeää, että uusia, laadukkaita aforismikokoelmia julkaistaan, jotta lajin kehittyminen on mahdollista. Tänä vuonna Paimion Aforismipäivien työpaja laajenee kahden viikonlopun mittaiseksi kokonaisuudeksi ja keskittyy aforismikokoelman kirjoittamiseen ja julkaisuun liittyviin kysymyksiin.

12.?14.3.2010 käynnistyy käsikirjoitustyöpaja, johon valitsemme kymmenen aforistikkoa työstämään kokoelmaansa julkaisukuntoon. Työpajan ohjaajina toimivat Suomen Aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Sami Feiring sekä vuonna 2008 Sitruunalumilyhtyjä-

aforismikokoelman julkaissut Tiina Lehikoinen. Työpajassa käydään läpi aforismikokoelman rakentamista ja syvennytään pienryhmissä osallistujien omien käsikirjoitusten kommentointiin. Työpaja järjestetään Turussa Kirjan talolla.

Paimion Aforismipäivät järjestetään kesällä 2010 seitsemättä kertaa. Tapahtumaan on perinteisesti kuulunut vuotuisen työpajan lisäksi myös oheisohjelmaa ja yleisötapahtumia. Tänäkin vuonna afori

smityöpajan yhteydessä luvassa on yhteisiä illanviettoja ja puhujavieraita. Aforismipäivät huipentuvat lauantaina 19.6. aforistikoiden ja runoilijoiden yhteisesiintymiseen Paimion keskustassa järjestettävillä Viva Vista -kaupunkifestivaaleilla.

Hae mukaan käsikirjoitustyöpajaan lähettämällä 22.1.2010 mennessä aforismikäsikirjoituksesi tai aforismisikermiä tai -sarjoja paperimuodossa osoitteeseen Varsinais-Suomen Kansanopisto, Vistantie 37, 21530 Paimio. Kuoreen tunnus ”Aforismityöpaja”. Käsikirjoitusten pituus 20?50 sivua, yhdellä sivulla 1?5 aforismia. Työpajaan valituille ilmoitamme helmikuun puoliväliin mennessä.

Tiedustelut käsikirjoitustyöpajasta: Tommi Parkko (parkko@kaapeli.fi).

Ilmoittaudu jo mukaan julkaisutyöpajaan ottamalla yhteyttä Varsinais-Suomen Kansanopistolle,
02-477 900 tai kansanopisto@paimio.fi.

Hinnat

Käsikirjoitustyöpaja 115 euroa
(Sis. opetuksen 12.3.?14.3., ohjaajan palautteen 5 tuntia, loppupalautteen 17.6.2010 ja lounaan lauantaina ja sunnuntaina. Ei sis. majoitusta eikä muita ruokailuja.)

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:45:20+02:00 tammikuu 11th, 2010|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Paimion aforismitapahtuman työpaja Kirjan talolla

About the Author: