Poetry Jam ensimmäistä kertaa Turussa!

//Poetry Jam ensimmäistä kertaa Turussa!

Poetry Jam ensimmäistä kertaa Turussa!

Kirjan talo ja Runoviikko ry tuovat Helsinki Poetry Connectionin Hunter”s Inn:iin torstaina 25.2. kello 20 alkaen.

Helsinki Poetry Connection on vuonna 2008 perustettu lavarunoustapahtumia järjestävä yhteisö, jonka tavoitteena on edistää erityisesti kotimaisen runouden asemaa Suomessa. HPC pyrkii nostamaan esille nuoria lahjakkaita tekstintekijöitä runouden ja rap-lyriikan parista.

Yhteisön näkyvin toimintamuoto on Helsinki Poetry

t Guide To Fitness Marketing”>The No Discount Guide To Fitness Marketing

ting Spouse (husband / Wife”>How To Catch A Cheating Spouse (husband / Wife

Jam -klubi, jossa runo ja musiikki kohtaavat toinen toistaan tukien. Klubilla tuntemattomia sanataitureita kannustetaan esiintymään open mic -osuuksien aikana, jolloin kuka tahansa yleisöstä voi esittää itse omia tekstejään.

Turkuun saapuvat taiteilijat Antiolla, Juho 6, Juho Nieminen, Elina M. Salo ja Harri Hertell. Runoa ja musiikkia yhteensovittavan illan päättää turkulainen Klapp Kompaniet soolo sähkökitarasäesteisellä nykyrunoudella. Juontajana toimii yhteisötaiteilija Miika Neulaniemi.

zp8497586rq
zp8497586rq
zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:45:16+02:00 helmikuu 18th, 2010|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Poetry Jam ensimmäistä kertaa Turussa!

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Toggle Sliding Bar Area