Kirjan talon sanataidepalveluille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki

//Kirjan talon sanataidepalveluille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki

Kirjan talon sanataidepalveluille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki

Kirjan talo sai OKM:n työllistämismäärärahaa kulttuuri- ja taidealan nuorten ammattilaisten työllistämiseen välittäjäorganisaatioiden kautta.

Määrärahalla pyritään lisäämään nuorten, alle 30 (-35)-vuotiaiden taiteilijoiden ja muiden luovan työn tekijöiden työllistymistä ja toimeentuloa vahvistamalla välittäjäorganisaatioita ja välittäjätoimintaa. Suomessa tarvitaan yhä enemmän tahoja, jotka myyvät ja välittävät taiteilijoiden ja muiden luovan työn tekijöiden tuotteita, palveluita ja työpanosta.

Kirjan talo toteuttaa määrärahalla KISA- eli KIrjan talon SAnataidepalvelut -hankkeen. KISA-hankkeessa työllistetään nuoria sanataiteen osaajia. Hankkeen aikana Kirjan talo kasvaa paikallisesti merkittäväksi sanataidepalvelujen välittäjäorganisaatioksi.

Hankkeen osa-alueita ovat sanataidepalvelut, runomuotokuvat, nuorten kirjailijoiden vieminen ulkomaisille markkinoille ja näille yhteinen markkinointiviestintä. Hankkeessa tuotteistetaan ja konseptoidaan sanataidepalveluita ja runomuotokuva-konseptia, sekä markkinoidaan niitä yksityiselle, julkiselle ja kolmannelle sektorille. Lisäksi hankkeessa viedään ja markkinoidaan nuoria kirjailijoita ulkomaisille markkinoille.

Hankekumppaneita KISA-hankkeessa ovat Kirjan talo – Bokens hus ry, Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry (Kirjoittajaryhmä Tapiiri) ja Turku Burning Bridge ry (Burning Bridge Literary Agency -hanke).

Kirjan talo tarjoaa työhyvinvointipalveluja, muistamisen sanataiteellisia apuvälineitä, käsikirjoitusklinikkaa, koulutus- ja esiintyjäpalveluita sekä satusynttäreitä.

Kirjan talo hakee kahta henkilöä puolipäiväiseen ja puoli vuotta kestävään työsuhteeseen:

Kirjan talo ry hakee KISA-hankkeeseen palvelukoordinaattoria

Kirjan talo ry hakee marraskuussa käynnistyvään KISA-hankkeeseen palvelukoordinaattoria. Kirjan talon sanataidepalveluiden kehittämiseen, tuotteistamiseen ja konseptointiin keskittyvä hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankeavustuksen turvin. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän valtionavustuksen edellytyksenä on, että nuorten taiteilijoiden työllistämisavustuksella palkattava henkilö on syntynyt vuonna 1979 tai sen jälkeen.

Palvelukoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat taiteilijoiden välittäminen asiakkaille, hankkeen maksuliikenteen hoitaminen, raportointi, sanataidepalveluiden asiakaspohjan kartoittaminen, hi

nnoittelu, sopimukset sekä päävastuullisena toimiminen palveluiden tuotteistamisessa, brändäyksessä ja markkinoille saattamisessa.

Hakijan tulee olla kulttuurituotannon osaaja. Tiukkaa tutkintovaatimusta ei kuitenkaan ole, mutta edellytämme osoitettavissa olevaa alan työkokemusta ja/tai koulutusta. Hakijalta edellytetään kirjallisuuden ja sanataiteen kentän tuntemusta.

Lisätietoja KISA-hankkeesta www.kirjantalo.org

Työ alkaa marraskuun alussa ja on osa-aikainen n. 6kk 20h/vko

Palkkaus: 1080€/kk

www-osoite: www.kirjantalo.org

Työpaikan osoite: Linnankatu 24, 20100 Turku

Työ alkaa: marraskuun alussa/sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 22.10 2010

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV paperiversiona osoitteeseen

Kirjan talo ry, Linnankatu 24, 20100 Turku.

Lisätietoja: sihteeri@kirjantalo.org
Kirjan talo ry hakee KISA-hankkeeseen viestintäsihteeriä

Kirjan talo ry hakee marraskuussa käynnistyvään KISA-hankkeeseen viestintäsihteeriä. Kirjan talon sanataidepalveluiden kehittämiseen, tuotteistamiseen ja konseptointiin keskittyvä hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankeavustuksen turvin. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän valtionavustuksen edellytyksenä on, että nuorten taiteilijoiden työllistämisavustuksella palkattava henkilö on syntynyt vuonna 1979 tai sen jälkeen.

Viestintäsihteerin työtehtäviin kuuluvat viestintäsuunnitelman teko, julkaisujen ja internetsivujen graafinen suunnittelu sekä sanataidepalveluiden markkinointi ja niistä tiedottaminen. Hakijalta edellytämme viestintäalan koulutusta ja/tai työkokemusta, hyvää kielellistä ilmaisua sekä taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallintaa. Kulttuuri- ja taidekentän tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja KISA-hankkeesta: www.kirjantalo.org

Työ alkaa marraskuun alussa ja on osa-aikainen n. 6kk 20h/vko

Palkkaus: 1080€/kk

www-osoite: www.kirjantalo.org

Työpaikan osoite: Linnankatu 24, 20100 Turku

Työ alkaa: marraskuun alussa/sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 22.10 2010

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV paperiversiona osoitteeseen

Kirjan talo ry, Linnankatu 24, 20100 Turku.

Lisätietoja: sihteeri@kirjantalo.org

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:05+02:00 lokakuu 11th, 2010|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon sanataidepalveluille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki

About the Author: