Runo & rockissa mustalaisrunoa Amerikasta ja punkkia Turusta

//Runo & rockissa mustalaisrunoa Amerikasta ja punkkia Turusta

Runo & rockissa mustalaisrunoa Amerikasta ja punkkia Turusta

Runo & Rock 2011

Turun perinteinen Runo & rock -tapahtuma järjestetään tänä vuonna torstaina 17. helmikuuta. Klubi-illassa kohtaavat reipasotteinen runous ja tiukka rock. Tapahtuma järjestetään kello 20 alkaen Pub Hunter’s Innissä (Brahenkatu 3, Turku).

Runo & rockissa kuullaan ensimmäistä kertaa Turussa vierailevan amerikkalaisen Paul Polanskyn mustalaisrunoja (Mustalaistaksi, Savukeidas). Polansky asuu nykyisin mustalaiskylässä Serbiassa,

ja kirjoittaa empaattisesti ja suorasti Itä-Euroopan mustalaisten elämästä.

Kotimaisina runoilijoina kuullaan niin atoledo tunnettuja kuin tuoreempiakin tekijöitä: Ville Hytönen (Idän musta joutsen, Tammi), Marjo Isopahkala (Kumisaapasrakkaus, Sammakko), Mika Kivelä (Haudattu, omakustanne) ja Robert Meriruoho (Göteborgilainen viikonloppusatu, Finn-Kirjat).

Rokkaamisen hoitavat punkryhmä Crackwhore ja hardrockbändistä The Grammers lohkaistu Grammers Duo.

Runo & rock -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kirjan talo, Runoviikko ry ja Suomen kulttuurirahasto. Runo & rock -tapahtuma kuuluu osana Runo Inn Hunter’s -runoklubeja, joissa runoilijat esittävät tuotantoaan pubiympäristössä kerran kuussa. Runoklubeille on vapaa pääsy.

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:04+02:00 helmikuu 10th, 2011|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Runo & rockissa mustalaisrunoa Amerikasta ja punkkia Turusta

About the Author: