Kumina Inn Hunter's torstaina 19.5. klo 20:00 alkaen

//Kumina Inn Hunter's torstaina 19.5. klo 20:00 alkaen

Kumina Inn Hunter's torstaina 19.5. klo 20:00 alkaen

Kevään 2011 viimeisellä Runo Inn Hunter’s –klubilla lavan täyttää laululyriikka. Mukana on singer/songwriter -musiikkia ja sirkuspunkkia. Folk-henkistä klubia vietetään toukokuisen kansanmusiikin ja runouden festivaali Kuminan kunniaksi. Klubi järjestetään Hunter’s Inn -pubissa ja sinne on vapaa pääsy. Kumina Inn Hunter’sissa esiintyvät trubaduurit Markus Perttula ja Tienhaara sekä Kierrätyslapset orkesteri. Markus Perttula esittää suomenkielistä singer/songwriter-musiikkia folk/indie/barokkipop-vaikuttein, Tienhaara taas on omaehtoinen laulaja-lauluntekijätulokas, jonka

folk-balladeja innoittavat matkakertomukset ja rivien välit. Omaa sirkuspunkkiaan soittava Kierrätyslapset orkesteri on perustettu vastustamaan huonosti valmistellun huostaanoton aiheuttamia sijoituspaikan vaihtoja.

Kumina Inn Hunter’s lämmittelee Kumina-festivaalin tunnelmiin. 20.–22.5. vietettävä Kumina on kirjallisuuden ja kansanmusiikin festivaali, joka yhdistelee ennakkoluulottomasti uutta ja vanhempaa kansanmusiikkia mm. runoon ja tanssiin. Kirjan talon ja Hunter’s Innin yhteistyössä järjestämät Runo Inn Hunter’s –klubit jatkuvat syksymmällä uusin runoseikkailuin.

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:04+02:00 toukokuu 10th, 2011|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kumina Inn Hunter's torstaina 19.5. klo 20:00 alkaen

About the Author: