Proosakahvilassa nautitaan kirjallisuutta livenä

//Proosakahvilassa nautitaan kirjallisuutta livenä

Proosakahvilassa nautitaan kirjallisuutta livenä

Lounais-Suomen Kirjailijat avaa Proosakahvila Siriuksen keskiviikkona 18.5. Turun pääkirjaston kahvilassa klo 18:00. Proosakahvila Sirius on tapahtuma, jonka aikana kahvilayleisö pääsee nautiskelemaan ääneen luetusta kirjallisuudesta kirjailijoiden esittäessä katkelmia teoksistaan. Proosakahvila järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja sen aihepiirinä on jännitys. Lukijoina ovat rikoskirjailija ja elokuvakriitikko Tapani Maskula sekä kauhu– ja scifi-kirjailija Boris Hurtta.

Tapahtuman aikana Tapani Maskula lukee otteita syksyllä ilmestyvästä romaanistaan Naamioleikki (Turbator) ja Boris Hurtta tarinakokoelmastaan Valdemarin kirja sinuses treatment

>(Turbator). Kirjailijoiden kanssa kahvilassa keskustelee Tapani Kinnunen. Illan muusikkona on flamencokitaristi Matti Kaivonen, joka esittää muun muassa Federico Garcia Lorcan runoja kitaran säestyksellä.

Proosakahvila Sirius on Lounais-Suomen Kirjailijoiden yhteistyössä Turun pääkirjaston ja Kirjan talon kanssa järjestämä tapahtuma. Lounais-Suomen Kirjailijat on alueen kirjailijoiden yhdistys, joka pyrkii edistämään kirjallisuuden harrastusta. Seuraavat proosakahvilat järjestetään ensi syksynä, ja niitä jatketaan säännöllisenä tapahtumasarjana.

Proosakahvila Sirius Turun pääkirjastossa keskiviikkona 18.5. klo 18:00

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:04+02:00 toukokuu 11th, 2011|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Proosakahvilassa nautitaan kirjallisuutta livenä

About the Author:

Toggle Sliding Bar Area