Varsinais-Suomen Runoviikko hakee ohjelmaideoita vuodelle 2012!

//Varsinais-Suomen Runoviikko hakee ohjelmaideoita vuodelle 2012!

Varsinais-Suomen Runoviikko hakee ohjelmaideoita vuodelle 2012!

RUNOVIIKON IDEAHAKU VUODELLE 2012

Järjestyksessään kahdestoista ”Runoviikko Varsinais-Suomessa” toteutetaan vuonna 2012 3.-11.11. teemalla Alku. Teemaa voidaan käsitellä alkuperäiskulttuurin ja etnon, runon ensisäkeiden, uuden alun tai alkuvoiman kautta. Tulkinta on vapaa eikä edes pakollinen.

Runoviikko on poikkitaiteellinen, monikulttuurinen ja kansainvälinen runofestivaali, jonka ohjelmistoon kuuluu myös lausuntaa, teatteria, tanssia, musiikkia ym. Haemme ohjelmaideoita avoimella ohjelmahaulla. Haun perusteella järjestämme alkuvuodesta ideapalaverin, johon tulee kutsu erikseen.

Jotta voisimme toteuttaa mahdollisimman monia ideoita, olemme aikaistaneet ideah

akua niin, että sitä voidaan hyödyntää syksyn apurahahaussa. Uusi hakuaika on yli 500 euron ehdotuksilla 25.10. ja alle 500 euron ideoilla 25.12. 2011.Toki yhdistykseen voi olla yhteydessä läpi vuoden.

Runoviikko ry haluaa myös kannustaa omien apurahahakemusten tekemiseen. Autamme mielellämme hakemusasioissa, annamme suosituksen ja esitystilan sekä vastaamme osarahoituksesta.

Erityisen toivottuja ensi vuoden osalta ovat poikkitaiteelliset ja lastenkulttuuriin liittyvät ideat, jotka ehtisivät jo lokakuun apurahahakuun tai joille vaihtoehtoisesti olisi yhteistyötahon osarahoitus.

Yhteystiedot:

Esa Hirvonen
Puheenjohtaja, Runoviikko ry
hirvonen.esa@gmail.com

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:43:26+02:00 lokakuu 13th, 2011|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Varsinais-Suomen Runoviikko hakee ohjelmaideoita vuodelle 2012!

About the Author: