Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

//Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

Ohjaajana kirjallisuusterapeutti, kirjailija Jussi Sutinen

Kirjallisuusterapeuttiset kasvuryhmät ovat ryhmiä, joihin kuka tahansa voi osallistua kirjoitustaidosta tai lukeneisuudesta riippumatta. Kasvuryhmien tavoitteena on lisätä itsetuntemusta, edistää henkistä kasvua sekä reflektiokykyä kirjoittamisen avulla. Kasvuryhmät perustuvat vuorovaikutuksellisen kirjallisuusterapian käytäntöihin. Kasvuryhmissä käsitellään tunteita, pohditaan omaa elämää ja ihmissuhteita.

Kiireessä ja kehityksessä on hyvä pysähtyä, lukea ja kirjoittaa sekä sitä kautta löytää itsestään erilaisia tiloja ja sävyjä. Kirjoittamisen on myös tutkittu vähentävän stressiä. Kasvuryh

missä käytetään kirjallisuusterapeuttisia harjoitteita, kuten dialogista kirjoittamista, vuoropuheluja, uusiorunoja sekä elämäntarinallisia harjoitteita. Ryhmässä työskennellään myös unien kanssa.

Kasvuryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa ilta-aikaan, esim. klo 17:30–19:00. Aika ja päivämäärät sovitaan myöhemmin ilmoittautuneiden kesken. Kokoontumisia on yhteensä yhdeksän. Ryhmään otetaan 4–8 henkilöä.
Osallistumishinta on 300€, summan voi maksaa myös osissa.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset Jussi Sutiselle:
jussi.samuli.sutinen@gmail.com / 040 849 6938
www.kannattelevatsanat.fi

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:45+02:00 toukokuu 25th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

About the Author: