Varsinais-Suomen kirjallisuusstrategian sähköinen versio ilmestyi

//Varsinais-Suomen kirjallisuusstrategian sähköinen versio ilmestyi

Varsinais-Suomen kirjallisuusstrategian sähköinen versio ilmestyi

Varsinais-Suomen ensimmäinen kirjallisuusstrategia, Käännetään sivua, julkaistiin vuonna 2006. Sen keskeisenä tavoitteena oli Kirjan talon perustaminen. Keväällä 2012 Kirjan talo ja Varsinais-Suomen taidetoimikunta käynnistivät uuden strategiaprosessin, koska monet vanhan strategian tavoitteista olivat toteutuneet. Strategian laatimiseen osallistui 41 kirja-alan ammattilaista.  Jo ensimmäisten työpajojen aikana syntyi ajatuksia, jotka johtivat konkreettisiin toimenpiteisiin.

Yhdessä kirjoitetut tulevaisuudet –  Varsinais-Su

omen kirjallisuusstrategia 2010-luvulle tuli painosta juuri ennen Turun kansainvälisiä Kirjamessuja. Nyt se on luettavissa myös sähköisenä versiona. Strategian teemoja ovat 1) kirjailijoiden ja kääntäjien tilanne 2) tutkimus, kirjoittajakoulutus ja taidekasvatus 3) kirjastot, yleisötyö ja lukeminen 4) kustantamot 5) tapahtumat ja projektit 6) kirjalliset yhteisöt ja 7) tiedotus.

Yhdessä kirjoitetut tulevaisuudet (pdf-tiedosto)

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:26+02:00 marraskuu 17th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Varsinais-Suomen kirjallisuusstrategian sähköinen versio ilmestyi

About the Author: