Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä starttaa helmikuussa 2013

//Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä starttaa helmikuussa 2013

Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä starttaa helmikuussa 2013

Kirjallisuusterapeutti, kirjailija Jussi Sutisen vetämä kasvuryhmä aloittaa kokoontumiset Kirjan talolla helmikuussa 2013. Ryhmään mahtuu mukaan vielä kaksi uutta jäsentä.

Kirjallisuusterapeuttiset kasvuryhmät ovat ryhmiä, joihin kuka tahansa voi osallistua kirjoitustaidosta tai lukeneisuudesta riippumatta. Kasvuryhmien tavoitteena on lisätä itsetuntemusta, edistää henkistä kasvua sekä reflektiokykyä kirjoittamisen avulla. Kasvuryhmät perustuvat vuorovaikutuksellisen kirjallisuusterapian käytäntöihin. Kasvuryhmissä käsitellään tunteita, pohditaan omaa elämää ja ihmissuhteita.

Kiireessä ja kehityksessä on hyvä pysähtyä, lukea ja kirjoittaa sekä sitä kautta löytää itsestään erila

isia tiloja ja sävyjä. Kirjoittamisen on myös tutkittu vähentävän stressiä. Kasvuryhmissä käytetään kirjallisuusterapeuttisia harjoitteita, kuten dialogista kirjoittamista, vuoropuheluja, uusiorunoja sekä elämäntarinallisia harjoitteita. Ryhmässä työskennellään myös unien kanssa.

Kasvuryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa ilta-aikaan, esim. klo 17:30–19:00. Aika ja päivämäärät sovitaan myöhemmin ilmoittautuneiden kesken. Kokoontumisia on yhteensä yhdeksän. Osallistumishinta on 300€, summan voi maksaa myös osissa.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset Jussi Sutiselle:
jussi.samuli.sutinen@gmail.com / 040 849 6938
www.kannattelevatsanat.fi

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:20+02:00 joulukuu 17th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä starttaa helmikuussa 2013

About the Author: