Iltamat Mynämäen työväentalolla

//Iltamat Mynämäen työväentalolla

Iltamat Mynämäen työväentalolla

Lauantaina 14.9.2013 klo 18:00–21:00

Rakennemuutos ja yksilön kokemus -hanke tuo iltamaperinteen 2010-luvulle  Mynämäen työväentalolla lauantaina 14.9.2013. Illan ohjelman ovat koonneet kuvataiteilijat Jari Kallio ja Antti Jussila sekä aforisti Marko Laihinen, joka toimii myös tilaisuuden juontajana. Ohjelmaideoita on työstetty työväentalolla järjestetyssä muisteluillassa sekä haastattelujen pohjalta.

Iltamien antiin kuuluu muun muassa paikallishistoriaa tarkasteleva ääni- ja valokuvateos, laulullaan talolle puheenvuoron antava Talcoo! -kuoro, Maanalainen seurakunta laulaa –performanssiryhmän esitys sekä tanhuworkshop, jonka vetävät kansanmusiikin ammattilaiset Aini Tähtinen ja Markus Rantanen.

Illan päätteeksi on iltamaperinteen mukaisesti luvassa tunti tanssia, josta vastaa orkesteri Sauli & Kuparikuu. Puffettissa on tarjolla kahvia ja pullaa.

Iltamiin on vapaa pääsy.

By | 2018-02-23T20:29:02+02:00 10 syyskuun, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Iltamat Mynämäen työväentalolla

About the Author: