Kirjan talo taipuu tangoon ja polkaisee vauhtiin Satutandemi-hankkeen Turun kirjamessuilla

//Kirjan talo taipuu tangoon ja polkaisee vauhtiin Satutandemi-hankkeen Turun kirjamessuilla

Kirjan talo taipuu tangoon ja polkaisee vauhtiin Satutandemi-hankkeen Turun kirjamessuilla

Turun kansainväliset Kirjamessut valtaavat Messu- ja kongressikeskuksen jälleen 4 . – 6. 10. 2013. Kirjan talolla on ohjelmaa heti avajaisissa (Auditorio, pe 4.10. klo 13): Someron Laulumiehet kantaesittää tilaisuudessa M. A. Nummisen säveltämän ”Rakennemuutostangon”. Laulun sanoitukseen M.A.N. on saanut inspiraation Lauri Ihalaisen tekstistä (Ihalainen 2012: Työelämän kehittämisstrategia vuoteen 2020). Teos on syntynyt osana Kirjan talon ”Rakennemuutos ja yksilön kokemus” -hanketta.

Lauantaina 5.10. on vuorossa ”Kieli ja mieli” -seminaari (Kokoustila 1-2 klo 14:30), jossa esitellään Kirjan talon uusin hanke ”Satutandemi – monikielistä sanataidekoulutusta maahanmuuttajille”. Tilaisuudessa avataan myös hankkeeseen liittyvä koulutushaku. Satutandemi on Koneen Säätiön rahoittama hanke, josta ovat messuilla kertomassa sanataideohjaaja Veera Vähämaa ja Turun kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Sanna Hernelahti. Seminaarissa ovat mukana myös professorit Timo Soikkanen ja Janne Saarikivi, runoilija/tuottaja Esa Hirvonen sekä EU:n kielenkäännösosaston entinen pääjohtaja Juhani Lönnroth.

Lauantaina Kirjan talo päivystää Taiteen edistämiskeskuksen osastolla A/36. Tule hakemaan uunituore ”Taidepalvelut” -esitteemme ja tutustu samalla ”Satutandemi”-koulutushakuun. Nähdään messuilla!

 

By | 2018-02-23T20:29:02+02:00 lokakuu 1st, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talo taipuu tangoon ja polkaisee vauhtiin Satutandemi-hankkeen Turun kirjamessuilla

About the Author: