Runokohtauksia Joensuuhun!

//Runokohtauksia Joensuuhun!

Runokohtauksia Joensuuhun!

Turkulainen Runokohtauksia-hanke vierailee Joensuussa kertomassa uudenlaisesta tavasta kääntää runoja suomeksi. Hankkeessa mukana olleet venäjänkieliset runoilijat Andrei Karpin ja Galina Inkeroinen, suomentajat Terhi Hannula ja Daniil Kozlov sekä koordinaattori Marja Mäenpää kertovat kokemuksistaan tilaisuudessa, joka on avoin kaikille.

Keskustelutilaisuus pidetään Monikulttuurikeskus Vatakassa (Yläsatamakatu 9) lauantaina 23.11. klo 15–17. Keskustelutilaisuuden tarkoituksena on verkostoitua ja saattaa yhteen eri kielillä kirjoittavia runoilijoita ja muita kirjoittajia.

Illalla  on runoklubi ravintola Sointulassa (Kirkkokatu 22) klo 18 alkaen. Klubilla esiintyvät Susinukke sekä turkulaiset, venäjäksi kirjoittavat Galina Inkeroinen ja Andrei Karpin, joiden runojen suomennokset lukee Terhi Hannula. Mukana myös joensuulainen runoilija Raino Harinen sekä paikallisia yllätysesiintyjiä.

Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri ry ja SPR/Vatakka yhdessä Runokohtauksia-hankkeen kanssa.

Joensuun tilaisuudet ovat osa Koneen säätiön tukemaa Runokohtauksia -työtavan kiertuetta.

By | 2014-09-20T08:41:19+02:00 marraskuu 21st, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Runokohtauksia Joensuuhun!

About the Author: