Salossa soi! ensi lauantaina kauppakeskus Plazan aukiolla

//Salossa soi! ensi lauantaina kauppakeskus Plazan aukiolla

Salossa soi! ensi lauantaina kauppakeskus Plazan aukiolla

Lauantaina 11.1.2014 saa kantaesityksensä Pekka Laakson säveltämä ja sanoittama kuoroesitys Salossa soi! Esityksen laulavat kahteen kertaan Salon viihdelaulajat. Laakson sanoin, teos on perinteinen iskusävelmä tarttuvin melodioin, ehkä monipiirteisempänä. Laulun teksti on ajankuva Salosta, menneistä ja tulevasta, valosta ja varjoista.

Esitykset ovat osa Kirjan talo – Bokens hus ry:n Koneen-säätiölle tekemää Rakennemuutos ja yksilön kokemus -hanketta, jossa käsitellään tilan ja taiteen muutoksen kautta yksilöä maailman tuulissa. Salossa soi! -esitys on tuotettu yhteistyössä Salon kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa ja kauppakeskus Plaza on avannut ovensa kuorolle.

Tervetuloa kuulemaan!
Esitys on luonnollisesti maksuton.


Salossa soi! -kuoroesitykset kauppakeskus Plazan aukiolla 11.1.2014 klo 13.00 ja 14.00.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
By | 2018-02-23T20:29:02+02:00 tammikuu 9th, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Salossa soi! ensi lauantaina kauppakeskus Plazan aukiolla

About the Author: