Rajankäyntiä: Kirjallisuusfestivaali Kirja irti! Brinkkalan pihalla Vanhalla Suurtorilla la 17.5.2014

//Rajankäyntiä: Kirjallisuusfestivaali Kirja irti! Brinkkalan pihalla Vanhalla Suurtorilla la 17.5.2014

Rajankäyntiä: Kirjallisuusfestivaali Kirja irti! Brinkkalan pihalla Vanhalla Suurtorilla la 17.5.2014

Kirjallisuusfestivaali Kirja irti! Brinkkalan pihalla Vanhalla Suurtorilla la 17.5.2014:
päivätapahtuma klo 12-18, iltaklubi klo 20-02

 

Ohjelma: www.kirjakahvila.org/kirjairti

 

Lauantaina 17.5.2014 kutsumme kaikki kirjoista, lukemisesta tai keskustelusta kiinnostuneet viettämään kanssamme kiinnostavaa kirjallisuuspäivää. Päivän teemana on rajankäyntiä, joten ohjelmassa liikutaan eri aistien, ilmaisumuotojen ja taiteenalojen rajoilla. 

 

Päivän mittaan nautitaan muun muassa Runokohtauksia-hankkeen Daniil Kozlovin ja Andrei Karpinin kielellisistä kohtaamisista, Hanna Stormin performanssitaiteesta, esikoiskirjailija Marissa Mehrin haastattelusta ja marginaalikirjallisuudesta. Kirjallisuuslehti Lumoojan paneelikeskustelussa pohditaan sanankäyttöä ja yleisö pääsee osallistumaan sanataideparkourkierrokselle. Päivä huipentuu Kirjakahvilan iltaklubille, jossa kuullaan runoja Natalja Mereltä ja Olga Pussiselta, Evgeni Gusejevin sävellyksiä Anna Ahmatovan runoihin, performanssia ja musiikkia Syömisen ääniltä ja Mercedes Bentsolta.

 

Kirjamyynnistä vastaavat Omituiset Opukset, Osuuskumma, Viro-keskuksen divaripöytä, Brinkkalan kirjakauppa ja Kirjakahvilan divaripöytä. Myynnissä lisäksi Kammio ry:n antologioita, kirjallisuuslehti Lumoojaa, Tulvaa ja keskustelijavieraiden teoksia.

 

Kirja irti! on Turun Kirjakahvilan, Kirjan talon, Kammio ry:n ja Prometheus ry:n koordinoima mielenkiintoinen kirjallisuustapahtuma, joka osoittaa, että kirjallisuudenkin ympärille voi järjestää festarit. Kirja irti! on muutakin kuin kirjamyyntiä ja kirjailijahaastatteluja – se on ulkoilmafestivaali, musiikki- ja runoesityksiä, seminaariohjelmaa, luentoja, verkostoitumista ja tietysti kirjoja!

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2018-02-23T20:29:02+02:00 toukokuu 15th, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Rajankäyntiä: Kirjallisuusfestivaali Kirja irti! Brinkkalan pihalla Vanhalla Suurtorilla la 17.5.2014

About the Author: