Littera Baltica kirjailijatapaamien taipuu tapahtumiksi 14.-16.8.

//Littera Baltica kirjailijatapaamien taipuu tapahtumiksi 14.-16.8.

Littera Baltica kirjailijatapaamien taipuu tapahtumiksi 14.-16.8.

Jo yhdettätoista kertaa järjestettävä Littera Baltica -kirjailijatapaaminen Turussa on uudistunut ja näkyy nyt entistä useampina yleisötapahtumina. Kaupunkiin saapuu kirjailijavieraita mm. Udmurtiasta, Marinmaalta, Virosta, Karjalasta, Tanskasta, Saksasta ja Englannista.

 

Littera Baltica -tapahtumaan kuuluvat mm. Taiteiden yön runoklubi torstaina 14.8. kello 20 ravintola Monkissa, perjantaina 15.8 matkakirjallisuuskeskustelu vanhan kirjastotalon rotundassa kello 16 sekä Kumina-klubi Turun ylioppilasteatterissa kello 20, lauantaina 16.8  käännöskirjallisuuskeskustelu vanhan kirjastotalon rotundassa kello 12 ja Runoviikko Open -klubi ravintola Kukassa kello 20. 

 

Yleisötilaisuuksien lisäksi tapahtumaan kuuluvat eri maiden kirjailijoiden ja kääntäjien tapaamiset ja käännöspajat. 2014 esillä ovat erityisesti suomensukuisten kielten runous ja käännöshankkeet sekä näihin liittyvä yhteistyö muun Euroopan suuntaan. 

 

Koko ohjelma luettavissa osoitteeessa www.litterabaltica.com

 

Littera Baltica -tapahtumaa järjestää Littera Baltica ry, jonka puheenjohtajana toimii runoilija Esa Hirvonen, yhteistyössä ovat mukana myös Kirjan talo, Runoviikko ry ja Turun kaupunginkirjasto.

 

By | 2014-09-20T08:40:25+02:00 elokuu 12th, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Littera Baltica kirjailijatapaamien taipuu tapahtumiksi 14.-16.8.

About the Author: