Kirjan talon työhuoneet ja tilat esittelyssä, käy tutustumassa!

//Kirjan talon työhuoneet ja tilat esittelyssä, käy tutustumassa!

Kirjan talon työhuoneet ja tilat esittelyssä, käy tutustumassa!

Kirjan talosta löytyy kolme 2 – 4 hengen työhuonetta, kaksi kokoustilaa sekä muiden kiinteistön käyttäjien kanssa jaetut keittiö- ja kylpyhuonetilat. Huoneet on sisustettu viihtyisästi peruselemettejä tuli, ilma, maa ja vesi inspiraation lähteenä käyttäen.

Työpisteiden vuokra on 120 e/kk. Vuokra sisältää netin, tulostuksen, kopioinnin ja käyttöoikeuden Kirjan talon muihin tiloihin. Maahuoneen ja neuvotteluhuoneen kokoustilat on helppo varata Kirjan talon kalenterista. Työpisteen voi myös jakaa ystävän kanssa ja kummallekin tulee oma avain taloon. Talo on auki käyttäjilleen 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa.

Kirjan talolla voit myös lukea uusimmat numerot kirjallisuus/kulttuurilehdistä: Parnasso, Nuori voima, Lumooja ja Kaltio. Talossa voi tutustua helposti muihin kulttuuri- ja kirjallisuusalan toimijoihin ja Kirjan talon voidaankin sanoa olevan alansa kolmannen sektorin solmukohta Turussa.

Kirjan talo sijaitsee Aurajoen rannalla osoitteessa Linnankatu 24, vain parin korttelin päässä kauppatorilta.

Tällä hetkellä Kirjan talolla on yksi työpiste vapaana. Ota yhteyttä: kirjantalo@gmail.com

By | 2014-10-23T11:30:47+02:00 lokakuu 23rd, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon työhuoneet ja tilat esittelyssä, käy tutustumassa!

About the Author: