Sanataiteen läänintaiteilija Satakuntaan

//Sanataiteen läänintaiteilija Satakuntaan

Sanataiteen läänintaiteilija Satakuntaan

Taiteen edistämiskeskuksen Porin sivutoimipiste hakee läänintaiteilijaksi sanataiteen ammattilaista, jolla on kokemusta kirjailijana tai soveltavan sanataiteen työstä. Läänintaiteilijan tavoite on vahvistaa sanataiteen asemaa Satakunnassa ja edistää kirjailijoiden työmahdollisuuksia. Tavoitteena on lisätä sanataiteen soveltavaa käyttöä, järjestää tapahtumia ja käynnistää sanataidetta edistäviä projekteja.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Lisäksi hakijalta edellytetään projektiosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tietoteknisiä perusvalmiuksia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa ja yhteistyötaitoja. Läänintaiteilijan tehtävässä henkilö ei voi kohdistaa työpanostaan oman taiteellisen työn tekemiseen.

Hakijalle luetaan eduksi yhteistyöverkostot ja kokemuksen projektitoiminnasta, Satakunnan toimintaympäristön tuntemuksen ja kokemuksen sanataiteen soveltavista työmenetelmistä.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2015 – 31.12.2017. Työn voi aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Työaika on virastotyöaika, myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää matkustamista ensisijaisesti Satakunnassa.

Hakuaika päättyy 21.11.2014 kello 15:00

Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät täältä.

By | 2014-11-19T14:46:05+02:00 marraskuu 19th, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Sanataiteen läänintaiteilija Satakuntaan

About the Author: