Aloita vuosi vuokraamalla pöytä Kirjan talolta

//Aloita vuosi vuokraamalla pöytä Kirjan talolta

Aloita vuosi vuokraamalla pöytä Kirjan talolta

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa Kirjan vuosi 2015, kuin vuokraamalla oma työpöytä Kirjan talolta!

Kirjan talolla on tällä hetkellä vapaana kaksi työpistettä. Työpisteiden vuokra on 120 e/kk. Vuokraan sisältyy netti, tulostus, kopiointi sekä käyttöoikeus Kirjan talon kokoustiloihin. Työpisteen voi myös jakaa ystävän kanssa ja kumpikin saa oman avaimen taloon. Talolle voit tulla työskentelemään milloin tahansa, sillä Kirjan talo on auki käyttäjilleen 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa.

Kirjan talolla voit myös lukea uusimmat numerot kirjallisuus/kulttuurilehdistä: Parnasso, Nuori voima, Lumooja ja Kaltio. Kaikkien kiinteistön käyttäjien yhteinen keittiö tuo oman mausteensa Kirjan talon värikkääseen arkeen. Talossa voikin tutustua helposti muihin kulttuuri- ja kirjallisuusalan toimijoihin.

Ota yhteyttä: kirjantalo@gmail.com

By | 2015-01-07T12:11:58+02:00 tammikuu 7th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Aloita vuosi vuokraamalla pöytä Kirjan talolta

About the Author: