Kirjan talolla kaksi työpistettä vapaana huhtikuun alusta!

//Kirjan talolla kaksi työpistettä vapaana huhtikuun alusta!

Kirjan talolla kaksi työpistettä vapaana huhtikuun alusta!

Oletko työpisteen tarpeessa oleva kirjailija, tutkija, kääntäjä, toimittaja, taiteilija tai vaikka yhdistys? Kirjan talolla olisi nyt kaksi työpistettä huhtikuusta alkaen vapaana. Tule osaksi Kirjan talon värikästä arkea ja vuokraa oma työpisteesi täältä turkulaisen kirjallisen elämän solmukohdasta!

Työpisteiden vuokra on 120 e/kk. Vuokraan sisältyy netti, tulostus, kopiointi sekä käyttöoikeus Kirjan talon kokoustiloihin. Työpisteen voi myös jakaa ystävän kanssa ja kumpikin saa oman avaimen taloon. Talolle voit tulla työskentelemään milloin tahansa, sillä Kirjan talo on auki käyttäjilleen 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa.

Kirjan talolla voit myös lukea uusimmat numerot kirjallisuus/kulttuurilehdistä: Parnasso, Nuori voima, Lumooja ja Kaltio. Kaikkien kiinteistön käyttäjien yhteinen keittiö tuo oman mausteensa Kirjan talon värikkääseen arkeen. Talossa voikin tutustua helposti muihin kulttuuri- ja kirjallisuusalan toimijoihin.

Ota yhteyttä: kirjantalo@gmail.com

By | 2015-03-12T11:38:19+02:00 maaliskuu 12th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talolla kaksi työpistettä vapaana huhtikuun alusta!

About the Author: