Jussi Sutisen Valkoinen huone -runokokoelman julkistamistilaisuus 30.5. Musiikkikahvila Soinnussa!

//Jussi Sutisen Valkoinen huone -runokokoelman julkistamistilaisuus 30.5. Musiikkikahvila Soinnussa!

Jussi Sutisen Valkoinen huone -runokokoelman julkistamistilaisuus 30.5. Musiikkikahvila Soinnussa!

Toukokuun lopulla elvytetään Soinnussa Turun runoklubikulttuuria. Illan klassisen kattauksen tarjoavat runoilijat Jussi Sutinen (kirjanjulkaisu), Juha Kulmala ja Tapani Kinnunen. Illan päättää musiikillisesti koskettava Old & Romance. Ohjelma alkaa klo 21.00.

Jussi Sutinen (s.1982)
on turkulainen runoilija ja laulaja & lauluntekijä, jonka toinen runokokoelma julkaistaan illan kunniaksi. Sutisen ensimmäinen kokoelma sai hyvät arvostelut ja Sutinen laittaa runohanskat käteen pitkän tauon jälkeen ja palaa uudella kokoelmallaan takaisin poettiseen kehään.

Tapani Kinnunen (s. 1962)
on kahdeksan runokokoelmaa ja romaanin julkaissut turkulainen kirjailija, eikä liiallisia esittelyjä kaipaa. Mainittakoon kuitenkin, että syksyllä 2015 häneltä ilmestyy romaanitrilogian toinen osa. Kirja sijoittuu pääosin Turkuun.

Juha Kulmala
on turkulainen runoilija, jolta on julkaistu neljä runokokoelmaa. Viimeisin on Pompeijin iloiset päivät (Savukeidas 2013), joka voitti YLE:n Tanssiva karhu -runopalkinnon.

Old & Romance
on turkulainen folkpopbluesfolkyhtye, joka ammentaa laulaja & lauluntekijäperinteestä. Esikoisalbuminsa syksyllä 2015 julkaisevan orkesterin ytimessä vaikuttaa pariskunta Lehti & Sutinen.

LINKIT:
Runovideo ja kokoelman esittely
Sutisen omat sivut
By | 2018-02-23T20:28:58+02:00 toukokuu 27th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Jussi Sutisen Valkoinen huone -runokokoelman julkistamistilaisuus 30.5. Musiikkikahvila Soinnussa!

About the Author: