Tekstitaiteilija Sami Liuhto taituroi inspiroivan teoksen Kirjan talon neuvotteluhuoneeseen

//Tekstitaiteilija Sami Liuhto taituroi inspiroivan teoksen Kirjan talon neuvotteluhuoneeseen

Tekstitaiteilija Sami Liuhto taituroi inspiroivan teoksen Kirjan talon neuvotteluhuoneeseen

Kirjan talon kurssisyksyn alkajaisiksi ja piristäjäisiksi Kirjan talon neuvotteluhuoneen seinään on ilmestynyt inspiroiva taideteos ”Etsi ole loiste”. Teos on kirjailija ja tekstitaiteilija Sami Liuhdon loihtima. Liuhdon tuotannossa yhdistyvät beat-henkinen tunnustuksellisuus ja klassisen avantgarden perinteistä ammentava käsitteellisyys. Liuhto käyttää teoksissaan palindromeja, anagrammeja, lipogrammeja, sananeliöitä ja muita pakotepohjaisia menetelmiä.

Taiteilija itse luonnehtii teosta seuraavasti: ”Etsi, ole loiste” sisältää monenlaista. Teoksessa saattaa olla suhteita. Teoksen mottona on tohtori Ross Gellerin lause: ”What just happened…?”

Teos on nähtävissä Kirjan talolla ja toivommekin sen tuottavan iloa sekä innostusta niin neuvotteluhuoneessa kokoontuville kurssilaisille kuin muillekin talon käyttäjille!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taiteilija Sami Liuhto esittelee aikaansaannostaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etsi ole loiste.  Sami Liuhto 2015.

By | 2018-02-23T20:28:57+02:00 elokuu 17th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Tekstitaiteilija Sami Liuhto taituroi inspiroivan teoksen Kirjan talon neuvotteluhuoneeseen

About the Author: