Lasikenkää sovittamassa -viikonloppukurssi sukeltaa myyttien, satujen ja symbolien maailmaan!

//Lasikenkää sovittamassa -viikonloppukurssi sukeltaa myyttien, satujen ja symbolien maailmaan!

Lasikenkää sovittamassa -viikonloppukurssi sukeltaa myyttien, satujen ja symbolien maailmaan!

Lasikenkää sovittamassa – sadut, myytit ja symbolit kirjoittajan apuvälineinä

Kurssilla tutustutaan siihen miten eri aikakausien myyttistä tarustoa voi hyödyntää kirjoittamisessa. Myyttejä ja satuja voi paitsi modernisoida myös käyttää hienovaraisesti, realistisenkin tarinan pohjana.

Näytetekstien avulla havainnoidaan miten satujen rakenteet auttavat teeman, juonen tai henkilöhahmojen luomisessa. Käymme viikonlopun aikana läpi myös symboliikan perusteita ja opimme miten symbolien avulla voi tuoda lisää syvyyttä tekstiin. Käytännön harjoituksissa testataan miten myyttistä materiaalia voi muokata omaa kirjoittamista ja ilmaisua tukevaksi.

Kurssi on tarkoitettu kirjoittajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja löytää uusia lähestymistapoja tekstin luomiseen. Opetuksessa keskitytään proosaan, mutta sivutaan myös runoutta ja käsikirjoittamista.

Kurssin opettajana kirjailija ja käsikirjoittaja, taiteen maisteri Anu Kaaja. Kaajalta on julkaistu viime keväänä esikoisteos Muodonmuuttoilmoitus, joka on kokoelma hykerryttävän omaperäisiä tarinoita.

Kurssin ajankohta 31.10-1.11.2015 klo klo 11 – 16

Kurssin hinta on 120 euroa (Kirjan talon jäsenet/opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 60 euroa).
Sitovat ilmoittautumiset kurssit.kirjantalo@gmail.com

 

By | 2018-02-23T20:28:57+02:00 lokakuu 2nd, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Lasikenkää sovittamassa -viikonloppukurssi sukeltaa myyttien, satujen ja symbolien maailmaan!

About the Author: