Tekstibaarissa haku päällä!

//Tekstibaarissa haku päällä!

Tekstibaarissa haku päällä!

Etsitään omaperäisiä ja eriskummallisia minuuttinovelleja jaettavaksi Tekstibaarissa. Hengen virvokkeita tarjoava baari avataan ensimmäistä kertaa H2Ö -festivaaleilla kesällä 2016.

Haussa on kuplivia, kirpeitä ja päihdyttäviä lukuelämyksiä, joista parhaat pääsevät ihastuttamaan tarinanjanoista festarikansaa.

Tekstibaarissa asiakas voi tilata novelleja kuin juomalistalta juomaa. Tekstit tulostetaan paikan päällä paperia tuhlaamatta, jokaisen asiakkaan toiveen mukaan. Ne tarjoillaan hintaan, joka ei kenenkään päätä huimaa.

Kolme parasta novellia palkitaan runsaskätisesti. Voittajakolmikko julkaistaan kirjallisuuslehti Lumoojassa, ja näiden tekstien kirjoittajat saavat lehden vuosikerran. Ensimmäiselle sijalle yltänyt palkitaan vielä kaiken huipuksi kustantamo Koleran kirjapaketilla.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Yhden tekstibaarinovellin pituus on 50–300 sanaa. Aihe ja tyyli on vapaa, mutta muista otsikoida novellisi. Kirjota novellin loppuun nimesi tai nimimerkkisi, jolla haluat tekstisi jaettavan. Lähetä niin monta tekstiä, kuin luova mielesi tuottaa 31.5.2016 mennessä osoitteeseen daniil.kozlov@lumooja.fi.

Kapustarinta Ry on kilpailun ratkettua yhteydessä voittajiin ja muiden Tekstibaariin valittujen tekstien kirjoittajiin henkilökohtaisesti. Kirjoita siis yhteystietosi sähköpostiviestiin.

Kilpailun raatina toimivat Kirjoittajayhdistys Kapustarinnan hallituksen jäsenet sekä Lumoojan päätoimittaja.

Kilpailun osallistujat antavat Kapustarinta Ry:lle oikeuden käyttää tekstejä osana Tekstibaari-hanketta. Tekijänoikeudet pysyvät lähettäjällä.

Terveisin,

Daniil (Susinukke) Kozlov,

Kapustarinnan PJ

By | 2018-02-23T20:28:56+02:00 huhtikuu 8th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Tekstibaarissa haku päällä!

About the Author: