Illuusioiden ja harhojen valtakunnassa: spoken word VII 27.10. TVO:lla

//Illuusioiden ja harhojen valtakunnassa: spoken word VII 27.10. TVO:lla

Illuusioiden ja harhojen valtakunnassa: spoken word VII 27.10. TVO:lla

Arvon lukijat,
Toivotan jälleen työryhmäni puolesta teidät tervetulleiksi pääsymaksuttomaan lausuntatapahtumaan 27.10.2016 TVO:lla klo 19 alkaen. Tällä kertaa lukijamme kolkuttelevat illuusioiden ja harhojen valtakunnan porteilla tulkiten utopistisia kuvaelmia ja seikkaillen sekasorron alkulähteillä.
Työryhmämme alkoi muotoutua vuonna 2014, kun Laura Rosten ja Petra Lähde kohtasivat suotuisissa merkeissä turkulaisessa kesäyössä, ja myöhemmin syksyllä mukaan tuli Ikaros Ainasoja. Ensimmäinen spoken word ajoitettiin Pyhäinpäivälle, ja luontevasti tekstit keskittyivätkin kauheaan ja kummalliseen. Tämä ajatus on jossakin määrin säilynyt: haluamme esitellä erikoisia, kiinnostavia ja nyrjähtäneitäkin tekstejä. Tapahtumien teemat ovat olleet hyvin väljiä – emme halua aiherajauksella nostaa kynnystä tarjota omaa tuotantoa tulkittavaksemme.
Kuten tapoihin kuuluu, työryhmämme etsii tulkittavaksi tekstejä kirjallisilta lahjakkuuksilta niin läheltä kuin kaukaa. Pöytälaatikkonsa uumenista voi aivan kuka tahansa lähettää enintään 2000 sanan tuotoksia osoitteeseen lauramrosten ät gmail piste com. Sisältö ja muoto on vapaa, genrerajauksia emme harrasta. Luemme mielellämme tekstejä niin runomitassa kuin novellin muodossa; kirjoitus voi olla palanen näytelmästä tai poikkitaiteellista horinaa. Ilosanomaa ja kirjoituskutsua voi vapaasti välittää eteenpäin organisaationne tai oppilaitoksenne sähköpostilistoilla ja muilla tiedotuskanavilla.
https://www.facebook.com/events/1262234607167837/
TVO
Köydenpunojankatu 4
20100 Turku
K-18 (A-oikeudet)

Vapaa pääsy
19-00

 

By | 2016-10-05T09:18:40+02:00 lokakuu 5th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Illuusioiden ja harhojen valtakunnassa: spoken word VII 27.10. TVO:lla

About the Author: