Kirjan talon blogissa TET-kertomuksia

//Kirjan talon blogissa TET-kertomuksia

Kirjan talon blogissa TET-kertomuksia

Kirjan talon TET-harjoittelijan Siiri Saarisen ensimmäinen blogipostaus on nyt luettavissa!
Seuraa Siirin TET-viikon etenemistä Kirjan talon blogissa! Luvassa mm. haastatteluja ja raportointia Kirjan talon arjesta!
Tervehdys!
Nimeni on Siiri Saarinen ja käyn Katariinan koulua yhdeksännellä luokalla. Olen tutustumassa työelämään Kirjan talolla. Tarkoituksena olisi tutustua kirjoittajan arkeen, haastatella ihmisiä ja päivittää blogia. Mukavaa vaihtelua kouluarkeen, jossa asiat toistuvat aina melko samalla kaavalla.
Kirjallisuus on aina ollut sydäntäni lähellä. Keksin jo pienenä kaikenlaisia järjettömiä tarinoita, joissa ei näin jälkeenpäin katsottuna näytä enää olevan päätä tai häntää. Kehitystä on kyllä tapahtunut niistä ajoista. Harrastukseni ovat vaihdelleet vuosien varrella judosta partioon, mutta kirjoittaminen on aina pysynyt mukana. Olen ehtinyt käsikirjoittamaan kouluun joulunäytelmän, sanoittamaan muutamia lauluja ja pitämään puheen luonnonvarojen säästämisestä.
Tulevaisuudessa aion hakea lukioon – Turun Klassikkoon ehkä. Siitä eteenpäin kaikki on vielä apposen auki. Joskus halusin ryhtyä villakoirakasvattajaksi, nykyään koko ajatuskin vaikuttaa järjettömältä. Olen miettinyt kirjailijan ja kääntäjän työtä, koska minua todellakin kiinnostaa olla sanojen kanssa tekemisissä. Toisaalta jokin historiaan liittyvä työ voisi myös olla kiva, sillä menneisyyden tutkiminen on minusta äärimmäisen mielenkiintoista.
Juuri nyt olen kuitenkin vasta TET-harjoittelussa, joten ei kannata mennä asioiden edelle. Toivon saavani tältä viikolta jotain ideoita jatkoa varten, ja tietenkin uusia kokemuksia. Minulla on kyllä vielä runsaasti aikaa löytää paikkani.
Hyvää jatkoa kaikille!
Siiri Saarinen
By | 2018-02-23T20:28:55+02:00 lokakuu 31st, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon blogissa TET-kertomuksia

About the Author: