Haku akatemioihin 2020-21 on nyt auki!

//Haku akatemioihin 2020-21 on nyt auki!

Haku akatemioihin 2020-21 on nyt auki!

Syksy lähenee ja Kirjan talon toiminta käynnistyy kesän jälkeen! Nyt voit hakea mukaan vuoden 2020-21 kirjoittaja-akatemioihin. Luvassa on supersuositut Kirjailija-akatemia sekä Sanataideohjaamisen akatemia, lue lisää alta!

KIRJAILIJA-AKATEMIA

Kirjan talon Kirjailija-akatemia on tarkoitettu kirjailijan urasta haaveileville luoville kirjoittajille. Akatemiassa ylläpidetään tekstin tuotantokykyä, opitaan itsestä kirjoittajina ja lukijoina, sekä työstetään jokaisen osallistujan omaa pitkää kaunokirjallista teosta. Akatemian lukuvuoden aikana kukin osallistuja kirjoittaa myös novellin, jotka on tarkoitus julkaista ryhmän yhteisenä antologiana lukuvuoden päätteeksi, kesällä 2021.

Kirjan talon kurssit ovat vuosien aikana auttaneet useita kirjoittajia tuntemattomuudesta julkaisseiksi kirjailijoiksi.

Kirjailija-akatemiaan voit hakea 10.9.2020 mennessä yhden liuskan pituisella, vapaamuotoisella kirjoittajaesittelyllä itsestäsi sekä max. 5 liuskan tekstinäytteellä. Hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan ja tämän jälkeen ilmoittavat, ottavatko paikan vastaan. Ilmoitus on sitova.

Ensimmäinen tapaaminen 17.9.2020.

LUE LISÄÄ KIRJAILIJA-AKATEMIASTA TÄSTÄ! 

SANATAIDEOHJAAMISEN AKATEMIA

Kirjan talon Sanataideohjaamisen-akatemia on tarkoitettu heille, jotka haluavat soveltaa sanataideohjauksen menetelmiä omassa työssään tai muissa yhteisöissä. Koulutus sopii erityisesti opetus-, ohjaus-, hoito- ja kirjastoalallalla työskenteleville sekä kyseisiä aloja opiskeleville. Koulutus tarjoaa myös välineitä taide- ja kirjallisuusalojen ammattilaisille ja opiskelijoille.

Sanataideohjaamisen-akatemiaan voit hakea yhden liuskan pituisella, vapaamuotoisella motivaatiokirjeellä 30.9.2020 mennessä. Akatemiaan otetaan 14 osallistujaa. Hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan ja tämän jälkeen ilmoittavat, ottavatko paikan vastaan. Ilmoitus on sitova.

Ensimmäinen kokoontuminen 14.10.2020.

LUE LISÄÄ SANATAIDEOHJAAMISEN AKATEMIASTA TÄSTÄ! 

By | 2020-08-04T16:05:00+02:00 elokuu 4th, 2020|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Haku akatemioihin 2020-21 on nyt auki!

About the Author: