Sinustako seuraava lavarunouden nouseva tähti? Poetry Slam – Turun karsinnat 10.9.

//Sinustako seuraava lavarunouden nouseva tähti? Poetry Slam – Turun karsinnat 10.9.

Sinustako seuraava lavarunouden nouseva tähti? Poetry Slam – Turun karsinnat 10.9.

Sinustako seuraava lavarunouden nouseva tähti?

Poetry Slam ja Suomen mestaruus! Unelmoitko sinä Turun ja Varsinais-Suomen edustamisesta kansallisissa Poetry Slam -kilpailuissa?

Jos vastasit kyllä, tule mukaan alueesi karsintaan, bar Ö:hön 10.9. klo 19. Kilpailuun mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta osallistujaa, ja paikat jaetaan ensisijaisesti varsinaissuomalaisten sanaseppien kesken. Mikäli epäröit voitko osallistua karsintoihin, laita reippaasti ja rohkeasti meiliä Hannalle hanna.rentola@gmail.com. Turun karsinnan voittaja pääsee edustamaan SM-finaaliin, joka järjestetään 28.11.2020 Jyväskylässä. Eikä tässä vielä kaikki! Voittaja pääsee myös esiintymään Runoviikko-festivaalille!

Poetry Slamin säännöt:

1. Runoilija ilmoittautuu etukäteen järjestäjälle tai paikan päällä puoli tuntia ennen runoilujen alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

2. Runoilija esittää vain omia runojaan.

3. Kansainvälisten poetry slam -sääntöjen mukaisesti esityksen kesto on rajattu kolmeen minuuttiin. Ajanotto alkaa runoilijan ensimmäisestä sanasta. Ajan päättyminen ilmoitetaan, ja ajan ylityksen tuomaristo arvioi kohtuulliseksi katsomallaan tavalla.

4. Mikrofonin ja tekstipaperin lisäksi muun rekvisiitan tai musiikin käyttö ei ole sallittua.

5. Ensimmäisellä kierroksella runoilijoiden esiintymisjärjestys arvotaan.

6. Kilpailun tuomaristoon kuuluu viisi yleisön edustajaa. Raadin viisi yleisöjäsentä valitsee järjestäjä ennen kilpailun alkua vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden, puolueettomien ja arvostelukykyisten kansalaisten joukosta.

7. Yleisöraati jakaa pisteet asteikolla 1,0‒10,0 niin, että 10 on paras. Ylin ja alin arvostelu jätetään pois ja kolmen keskimmäisen pisteet lasketaan yhteen. Tasapisteissä karsinnan juontaja valitsee jatkoon pääsijän.

8. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista, joista ensimmäisenä esiintyy vähiten pisteitä saanut. Toisella ja kolmannella kierroksella ei lasketa mukaan edellisten kierrosten pisteitä.

9. Karsintojen kolmannella kierroksella runoilee kolme kilpailijaa, joista voittajan valitsee sama
tuomaristo.

ilmoittautumiset ja muut kysymykset:
hanna.rentola@gmail.com

By | 2020-08-25T15:49:36+02:00 25 elokuun, 2020|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Sinustako seuraava lavarunouden nouseva tähti? Poetry Slam – Turun karsinnat 10.9.

About the Author: