TkuÖpenMic // Koivuklapin rytmi

/TkuÖpenMic // Koivuklapin rytmi
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkuun TkuÖpenMic maistuu proosalta! Tule kuulemaan koivuklapin jytkettä ja tuo kaverisikin!

Kirjan talon järjestämän TkuÖpenMicin lämmittelyvuoron saavat prosaistit Jussi Seppänen ja Anu Kaaja, minkä jälkeen on, jälleen kerran, open micin aika.

Open micissä lava on vapaa runoilijoille, räppäreille ja ylipäätään kaikenlajisille sanataiteilijoille. Illan juontaa Kirjan talon vinkeä toiminnanjohtaja Petri Tähtinen.

Jussi Seppänen (s.1975) on Turussa asuva kirjailija, joka opettaa kirjoittamisen ohella sarjakuvakäsikirjoittamista Muurlan opistolla. Seppäsen esikoisteos Kymmenottelu on ollut mm. ehdolla Runeberg-palkinnon saajaksi.

Anu Kaaja (s. 1984) on kirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja, joka on valmistunut taiteen maisteriksi Salfordin yliopistosta ja käynyt Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjan.
Hänen esikoisteoksensa, surrealistinen novellikokoelma Muodonmuuttoilmoitus, oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana ja sijoittui kilpailussa toiseksi vuonna 2015. Keväällä 2017 Kaaja sai esikoiskirjastaan Jarkko Laine -palkinnon.

//

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

//

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, uusi turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo, Kolera-kustannus sekä Runoviikko.