Hilman hitaat ja Tähden tahdit

/Hilman hitaat ja Tähden tahdit
Hilman hitaat ja Tähden tahdit 2018-02-23T20:28:52+02:00

Walon talolla lauantaina 31.8. klo 14

Laitilan Kulttuuriseura Walo on kunnostanut uutterasti taloaan, ja työ jatkuu edelleen. Keskeneräisyys ei ole ollut esteenä tapahtumien järjestämiselle.

Ensi lauantaina, 31. elokuuta, jolloin Laitilassa vietetään Hullun Kukon päivää, yleisö on tervetullut Walon talolle klo 14 seuraamaan ohjelmatuokiota, jonka nimi on Hilman hitaat ja Tähden tahdit. Laulaja Aini Tähtinen eläytyy talossa vuosikymmeniä asuneen Hilman rooliin. Hän kertoo menneiden aikojen hidastempoisesta, vaatimattomasta elämästä sekä lauluin että puhein.

Tähden tahdit –osuudessa kuullaan tuttuja 1950-luvun iskelmiä – Aini Tähtinen laulaa Annikki Tähteä ynnä muuta. Säestyksestä vastaa tähän tarkoitukseen koottu yhtye, jossa soittavat Satu Lankinen, harmonikka, Alpo Knuutila, kitara ja Jukka Vehmas, basso. Tilaisuuden aikana yleisöllä on myös mahdollisuus tutustua maamme vanhimman seurantalon kunnostuksen nykyvaiheeseen.

Walon kauniin keltainen talo on mäellä, jonne pääsee kävelytietä Kappelimäen koulun (Koulutie 15) pihan kautta (autopaikoitus koulun pihalla).