Sanataiteen osaajat ja tekijät

/Sanataiteen osaajat ja tekijät
Sanataiteen osaajat ja tekijät 2018-02-23T20:28:54+02:00

Kirjan talon sanataidepalvelut tuotetaan yhteistyössä Turun Sanataideyhdistyksen, Lounais-Suomen kirjailijoiden, Framil ry:n, Kirjoittajaryhmä Tapiirin ja yksityisten kirjallisuusterapeuttien kanssa.

Kymmenistä kokeneista ammattilaisista muodostuu osaajien verkosto,  josta löytyvät juuri oikeat ihmiset vetämään niin Tyky-päivät, Satusynttärit kuin Luovuustreenitkin ja arvioimaan käsikirjoitukset sekä oikolukemaan tekstit – olipa kyseessä sitten lyriikka, proosa tai EU-raportti.

Kirjan talon kautta voit tilata myös esiintyjät runoiltoihin ja kirjasto- sekä kouluvierailuille. Ota yhteyttä!

Heidi Fredriksson on vähän päälle nelikymppinen pikku Hugo-pojan äiti, joka työskentelee Sairaalaklovnina, näyttelijänä ja nukketeatteritaiteilijana. Kirjan talon Tyky-ohjaajana hän leikittelee ja pelleilee, haastaa irrottelemaan ja irrottautumaan sekä tuo hyvän mielen ja olon.

Helianne Kallio on sanataiteilija ja runoilija (FM, tradenomi). Sanataiteilijana hän on työskennellyt erilaisissa yhteisöissä, lapsista ikääntyneisiin. Runoilijana hän esittää tekstejään yleisölle ja juontaa runotapahtumissa. Helianne haluaa innostaa kaikenlaisia ihmisiä sanataiteen pariin ja herätellä luovuutta. Luova toiminta tekee hyvää keholle ja mielelle!

Suvi Kanniainen on teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka työskentelee teatterin moniosaajana sekä taiteellisten produktioiden että soveltavien draamametodien parissa.

Veera Kivijärvi on vähän päälle kaksikymppinen viittä vaille valmis maisteri. Työssään sanataideohjaajana hän on työskennellyt pienten lasten saduttajana, nuorten aktivoijana ja vanhusten runokorvana. Kirjan talon Tyky-päiviin hän tuo sanojen hedelmäkorin, yhdessä mehustettavaksi.

Tiina Puranen on nukketeatteritaiteilija teatterissa RahtiTeatteri/ FraktTeatern. Hän esiintyy, ohjaa, opettaa, opastaa, luo, rakentaa ja viihtyy ihmisten parissa. Tiina on tehnyt töitä alalla vuodesta 1997.

Veera Vähämaa on sanataiteen sekatyöläinen (FM kotimainen kirjallisuus, luova kirjoittaminen), joka opettaa kirjoittamista niin lapsille kuin aikuisillekin. Hän on tehnyt yhteisötaidetta vanhainkodeissa, sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Sanataiteessa parasta ja hurjinta on jatkuva uuden löytäminen, kumoukset, rajanylitykset ja ihmisten väliset aidot kohtaamiset!