Kirjoittajille

/Kirjoittajille
Kirjoittajille 2018-02-23T20:28:51+00:00

Kirjoittajille

Kirjan talo on harrastuksena sekä ammatikseen kirjoittavien koti. Tarjoamme inspiraatiota, tukea ja opastusta erilaisille kirjoittajille – aloittelijoista julkaisseihin kirjoittajiin asti.  Oli kirjoittaminen sitten harrastus tai unelma-ammatti, Kirjan talo tukee sinun kehittymistäsi juuri niinkuin haluat.

Kirjan talon kirjoittajille suunnatut palvelut ulottuvat aina kevyistä verkkokursseista Runo- ja Kirjailija-Akatemioihin asti. Joukossamme voi aloittaa kirjoittamaan, kokeilla uusia tapoja kirjoittaa, etsiä omaa kirjoittaja identiteettiään tai kehittyä ammattilaisena. Aiheita, tapoja, ohjaajia ja ajatuksia on valtavasti – löytäisitkö omasi Kirjan talolta?

Miksi Kirjan talon kursseille?

Kurssikävijöistämme noin 50% käy kursseilla selkeämmin kulttuurihyvinvoinnillisista syistä kuin valmistellakseen päämärätietoisesti julkaisua. Kirjan talon viikonloppukurssien monisyinen tarjonta avaa mahdollisuuksia pohtia olemista kielessä mitä erilaisimpien kirjoitusharjoitusten kautta.
Toteutetamme mm. kirjallisuusterapiaa, reflektiivistä kirjoittamista, flow-kirjoittamista, läsnäoloa ja omaelämänkerralista kirjoittamista käsitteleviä kursseja, kirjoittajapiirejä ja verkkokursseja. Kirjoittaminen onkin monelle terapeuttinen harrastus.
Tavoitteenamme on luoda hyvinvointia erilaisten kirjallisten harrastusten kautta, esim. luova kirjoittaminen, aforismien kirjoittaminen ja runous. Autamme myös kirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa työskenteleviä löytämään uutta puhtia työhönsä.

Kirjoittajapiirit

Kirjan talon kirjoittajapiirit antavat eritasoisille kirjoittajille sekä ohjausta, inspiraatiota että vertaistukea koko vuoden ympäri. Kirjoittajapiirit ovat helppo tapa kokeilla kirjoittamista, jossa saa omalle työlleen tukea ja innoitusta pitkäjänteisesti.

Lue lisää

Kirjoittajakurssit

Kirjan talon kirjoittajakursseilla pureudutaan aiheisiin, lajityyppeihin, kirjoittamisen prosessien saloihin ja löydetään uusia sekä jalostetaan olemassa olevia kirjoittamisen taitoja. Kursseja on niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kirjoittajille.

Lue lisää

Akatemiat ja hautomot

Kirjan talolla kokoontuu runo- ja proosakäsikirjoitusten pitkäkestoisia sparrausryhmiä. Niiden tarkoituksena on tarjota runoilijalle tai kirjoittajalle apua käsikirjoituksen teossa ja viimeistelysssä. Ryhmässä luetaan muiden tekstejä ja annetaan niistä palautetta.

Lue lisää