Sisäisten korvien herkistämisen viikonloppu

///Sisäisten korvien herkistämisen viikonloppu
Sisäisten korvien herkistämisen viikonloppu 2018-02-23T20:28:46+02:00

Vasilisan viisaus. Sisäisten korvien herkistämisen viikonloppu

Haluatko herkistää korviasi sisäiselle viisaudellesi, oppia luottamaan sydämen ääneen? Lähde mukaan viikonlopun mittaiselle matkalle omaan itseemme ja intuitiiviseen tietämiseemme!

Ikiaikaisen, syvän ja sydänperäisen tietämisen lähde on meillä jokaisella. Se on kesyttämätön luontomme ja sisäinen viisautemme, joka ei koskaan ole täysin järjen ymmärrettävissä, juuri siksi valonamme pimeässä ja neuvonantajanamme matkalla kohti uutta ja tuntematonta.

Sisäisten korvien herkistämisen viikonlopussa käytämme luovan kirjoittamisen, kirjallisuus- ja taideterapian menetelmiä itsemme ja toistemme kohtaamiseen. Sadun viisas tyttö on oppaanamme. Intuitio puhuu meille taiteen ja mielikuvituksen kielin, tässä ja nyt, aina arvioimatta ja usein yllättäen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana satumaisena itsenäsi – täysin riippumatta tottuneisuudestasi taiteiluun!

Ryhmään otetaan 8–10 osallistujaa.

Ohjaaja: FT, dos. Päivi Kosonen on turkulainen luovan kirjoittamisen ohjaaja ja kirjallisuusterapeutti, jolla on myös ratkaisukeskeisen psykoterapian erityistason koulutus. www.ajatusmatka.net
FT Varpu Rusopuu on tamperelainen ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, joka opiskelee ekspressiiviseksi taideterapeutiksi Norjassa. www.kirjavilla.fi
Ajankohta: Kokoonnumme lauantaina 13.8. klo 10 – 17 ja sunnuntaina 14.8. klo 10 – 17
Hinta: 195€ (sis. taideterapeuttiset materiaalit, kahvit/teet)
Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: 7.8.2016 mennessä paivi.kosonen@ajatusmatka.net tai sivujen kautta

Vaikeusaste: Helppo

Ilmottaudu kurssille

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti

    Aiheeseen liittyvät muut kurssit