Iltapäiväkerhot

//Iltapäiväkerhot
Iltapäiväkerhot 2018-02-23T20:28:51+02:00

Junnut pyörittelevät peukaloitaan?

Koulupäivän jälkeen aikaa tuhlattavaksi, mutta harrastusbudjetti on jo käytetty? Iltapäiväkerhomme konseptoidaan sanataiteilijoidemme toimesta ja toimitetaan tilauksesta yhdistyksille, kaupungeille ja kunnille. Kerhoissa keskitytään sanoilla taiteiluun eri teemojen kautta, joita voivat olla esimerkiksi rap, pelikäsikirjoittaminen, seikkailut, roolipelit tai kertomukset. Iltapäiväkerhomme ovat osallistuville lapsille ja nuorille maksuttomia.

Lasten ja nuorten sanataideharrastus tukee kasvavan ja kehittyvän lapsen kielellistä kehitystä, itsetuntoa sekä luo kiinnostusta kirjoittamista ja kirjallisuutta kohtaan. Se on myös erinomainen itseilmaisun kanava joskus myrkyisänkin murrosiän kynnyksellä. Sanataideharrastuksen tiedetään myös ehkäisevän syrjäytymistä sekä osallistavan haasteellisissa tilanteissa olevia lapsia ja nuoria.

Lasten ja nuorten sanataideharrastus

  • Edistää hyvinvointia vahvistamalla itsetuntoa
  • Edesauttaa sanaston ja monipuolisen kielitaidon kehittymistä
  • Herättää innon oppia ja kokeilla rajoituksetta
  • Kehittää itseilmaisua ja itsetuntoa
  • Tuo onnistumisen tunteita, iloa ja vahvistaa viestintätaitoja
Kiitos mukavista hetkistä satujen ja tarinoiden parissa. Olimme todella iloisia kyseisestä projektista, ja tämäntyyppinen työ olisi tärkeä tuki myös jatkossakin meidän kansainväliseen päiväkodin arkeen. Satujen parissa voi oppia kielen ja kulttuurin lisäksi monenlaisia asioita ja taitoja.
Päiväkoti Villasukka