Arviointi- ja oikolukupalvelu

Kirjan talo on uudenlaisen sanataiteen koti, ja tarjoaa useita erilaisia palveluita sekä kirjoittajille, että juhlia, tapahtumia ja kokouksia suunnitteleville. Olemme toteuttaneet ainutkertaisia aikuisten murhamysteeri-iltoja, pienten lasten satusynttäreitä sekä kirjoittaneet korvarunoja merkkipäivinä. Elämyksissämme emme etsiä pakoa suljetuista huoneista vaan matkustamme tarinoiden mukana.

Kirjan talon palveluista löytyy sanataiteellisia ohjelmapalveluita sekä käytännön apua luoville kirjoittajille. Talon tiloja voi myös vuokrata kokous- tai juhlakäyttöön. Lahjapalveluistamme löytyy vaihtoehtoja kaiken ikäisille – lapsista aina ikäihmisiin asti.

Pöytälaatikosta julkaistuksi?

Ammatikseen kirjoittavat vannovat oikeakielisyyden ja sujuvan tekstin nimeen. Jotta saat tekstisi parhaat puolet esille, muista aina varmistaa että tekstisi on sujuvaa ja virheetöntä.
Kriittinen arviointi antaa kirjoittajalle kaivattua palautetta sekä mahdollisuuden työstää tekstistä entistä parempi, hioa timantti niin täydelliseksi kuin mahdollista.
Kirjan talolla palautetta antavat ammattilaiset.