Ohjelmapalvelut

//Ohjelmapalvelut
Ohjelmapalvelut 2018-02-23T20:28:45+02:00

Omintakeiset ohjelmapalvelut

Kurssilaistemme, asiakkaidemme ja ystäviemme pyynnöstä lentoon lähteneet ohjelmapalvelumme sopivat esimerkiksi illanviettojen iloksi tai juhlien puheenaiheeksi.

Olemme toteuttaneet ainutkertaisia aikuisten murhamysteeri-iltoja, pienten lasten satusynttäreitä sekä kirjoittaneet korvarunoja merkkipäivinä. Runomuotokuvia voi maalata vaikka eläkkeelle jäävästä, ja tekstibaarin saa pystyyn pieneenkin tilaan. Elämyksissämme emme etsiä pakoa suljetuista huoneista vaan matkustamme tarinoiden mukana.

Tarvittaessa voimme auttaa myös oikeanlaisen juhlatilan löytämisessä.

Sanataidetta juhlaan?

Sanataiteilijoimme teemalliset tarinointi- tai sadutustuokiot ikuistavat juhlapäivään osallistuvat ainutkertaisella tavalla osaksi kertomusta. Vaikka osallistujat olisivat aina samat, tarina on joka kerta uniikki.
Sanataide herättää lähes aina tunteita, joten se harvoin jättää ketään kylmäksi. Taitelijamme ohjaavat, kirjaavat ja näyttelevät juhlaväen mukana, ja osallistavat isommankin joukon juhlien teemaan.
Päivänsankarille tai juhlan kohteelle kirjotettu tarina, runo tai näytelmä elää sankarin mukana pitkään. Se usein tallennetaan muistoksi joko elektroniseen tai printattuun muotoon johon voi palata aina uudestaan.