Tervetuloa tekemään yhdessä Runoviikkoa!

//Tervetuloa tekemään yhdessä Runoviikkoa!

Tervetuloa tekemään yhdessä Runoviikkoa!

Runoviikko Varsinais-Suomessa 8.11.–14.11.2010

Runoviikolla runo on siellä missä ihmisetkin: kirjastossa, ravintolassa, teatterissa, torilla, museossa, päiväkodissa, palvelutalossa, koulussa ja kotona. Runoviikolla runo esiintyy ja esittäytyy, etsii paikkaansa ja tilaansa, tulee nähdyksi, kuulluksi ja koetuksi.

Runoviikko Varsinais-Suomessa -tapahtumaa järjestävä yhdistys hakee ohjelmaideoita syksyn Runoviikolle. Tapahtuman teemana on tänä vuonna runo ja muisti.

Runoviikko ry järjestää tapahtuman liittyvän ideointitilaisuuden 14.4.2010 klo 18.30 alkaen Kirjan talolla (Linnankatu 24, Turku, www.kirjantalo.org). Paikalle ovat tervetulleita kaikki Runoviikon ohjelmanteosta kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt!

Ohjelmaideoita haetaan runoa esittäviltä ryhmiltä ja yksittäisiltä esiintyjiltä ympäri Suomea. Haemme uusia ja yllättäviä ideoita, mutta myös tuttu

ja asioita uusista näkökulmista. Runot voidaan liittää muihin taiteenaloihin. Ajatuksena on, että runot on mahdollista kohdata eri yhteyksissä ja eri paikoissa. Runoviikko ry rahoittaa osan tapahtumaan hyväksytyistä esityksistä ja vastaa yleistiedotuksesta.

Runoviikko Varsinais-Suomessa saa käyttövoimansa alueen omaehtoisesta kirjallisesta kulttuurista. Runoviikon aikana tehdään tunnetuksi erityisesti Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa toimivaa aktiivista runoilijakuntaa, runon esittäjiä ja runouteen liittyvää toimintaa.

Runoviikko Varsinais-Suomessa -tapahtuman kotisivut löytyvät osoitteesta www.vsrunoviikko.net

Ideoita ja ehdotuksia ohjelmaksi voi tarjota yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostitse (sirkai@utu.fi) tai maapostitse: Siru Kainulainen, Runoviikko ry, Itäinen Pitkäkatu 18 E 90, 20520 Turku

Ohjelmaideoita voi tarjota 31.5.2010 saakka. Niihin liitetään sivun mittainen työsuunnitelma ja alustava talousarvio.

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:05+02:00 maaliskuu 29th, 2010|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa tekemään yhdessä Runoviikkoa!

About the Author: