Liity Kirjan talon jäseneksi

//Liity Kirjan talon jäseneksi

Liity Kirjan talon jäseneksi

Kirjan talo – Bokens hus ry:n jäsenyys vuodelle 2012

Tule mukaan tukemaan Kirjan talon toimintaa ja edistämään sen kasvua Turun kulttuurikentällä!

Jäsenmaksu vuodelle 2012 on 5 euroa.

Kirjan talon jäsenenä

– saat henkilökohtaisen jäsenkortin, jolla saat alennusta asioidessasi Pienessä kirjapuodissa (5 %) ja Turun Kansallisessa Kirjakaupassa (15 %, alennus koskee normaalihintaisia kirjoja ja paperitarvikkeita) ja Turun Sarjakuvakaupassa (10 %).

– voit osallistua Kirjan talon viikonloppukursseille puoleen hintaan ja saat vuokrattua Kirjan talon tiloja puoleen hintaan.

– saat vuoden aikana vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

– Kirjan talo tarjoaa jäsenilleen olohuoneen ja kahvit maanantaista keskiviikkoon klo 9–15. Kirjan talolla on hyvä kirjavalikoima, uusimmat kirjallisuuslehdet, viihtyisä tila ja kahvipann

u kuumana. Varmistathan kuitenkin ensin Kirjan talon kalenterista (http://www.kirjantalo.org/kalenteri/), ettei Maahuonetta ole vierailuajankohtanasi varattu muuhun tarkoitukseen.

– liityt Kirjan talon tiedotuslistalle ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista kursseista ja tapahtumista sekä hallituksen ja talon toiminnasta.

Jäseneksi liittyminen

Lähetä viesti Kirjan talolle nettisivujen kautta (http://www.kirjantalo.org/yhteystiedot/) tai laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@kirjantalo.org. Viestiin tulee kirjoittaa lähettäjän nimi, katuosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saat paluuviestissä Kirjan talon tilinumeron, johon jäsenmaksun voi maksaa. Jäsenkortin voi tulla hakemaan Kirjan talolta osoitteesta Linnankatu 24 tai se postitetaan sinulle. Kirjan talolta saa myös käsin täytettäviä jäsenlomakkeita.

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:43:10+02:00 tammikuu 11th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Liity Kirjan talon jäseneksi

About the Author: