Novellista kohti kokonaisuutta -käsikirjoitushautomo

//Novellista kohti kokonaisuutta -käsikirjoitushautomo

Novellista kohti kokonaisuutta -käsikirjoitushautomo

Opettajana kirjailija Jyrki Vainonen

Onko sinulla novellikäsikirjoitus pöytälaatikossa ja haluaisit työstää sitä ammattilaisen ohjauksessa? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Jyrki Vainosen käsikirjoituskurssille ja saada palautetta siitä, kuinka novellisi toimivat kokonaisuutena.

Kirjan talo järjestää syksyllä 2012 käsikirjoitushautomon. Kurssi on tarkoitettu aiemmin julkaisemattomille kirjoittajille, joilla on käsikirjoitus työn alla. Kurssin tarkoituksena on auttaa kirjoittajaa tekstin loppuun viemisessä. Palautteiden ja keskustelujen kautta avataan kunkin omaa kirjoitusprosessia ja hiotaan omaa käsikirjoitusta. Hautomoon valitut saavat ensimmäisen palautteen hakemu

ksena lähetetyistä teksteistä.

Kurssi koostuu kahdesta tapaamiskerrasta, jotka ovat 22.9. sekä 8.12.2012 klo 10–15 Kirjan talolla Turussa.

Hautomoon haetaan lähettämällä hakemus 17.8.2012 mennessä Kirjan talolle osoitteeseen Linnankatu 24, 20100 Turku. Umpeutumispäivän postileima riittää.

Liitä hakemukseen enintään 20 liuskaa työstämästäsi käsikirjoituksesta, yhden liuskan mittainen synopsis sekä enintään liuskan mittainen teksti, jossa kerrot itsestäsi sekä taustastasi kirjoittajana. Hakemukset tulee kirjoittaa rivivälillä 1,5, n. 30 riviä per liuska.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 9.9.2012 mennessä.

Kurssin hinta on 50 € (ei alennuksia)

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:47+02:00 toukokuu 25th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Novellista kohti kokonaisuutta -käsikirjoitushautomo

About the Author: