Lounaasta tuulee 55 uuden kirjan voimalla

//Lounaasta tuulee 55 uuden kirjan voimalla

Lounaasta tuulee 55 uuden kirjan voimalla

Tervetuloa tutustumaan vuoden 2012 lounaissuomalaiseen kirjallisuuteen 14.12. klo 13 Old Bank -ravintolaan. Samalla nostamme henkisen maljan turkulaiselle runoudelle, joka elää nyt myös unkarinkielisenä.

Kuluvan vuoden paikallinen kirjasato on jälleen ollut runsas ja laadukas — uusia ja mielenkiintoisia kirjoja on julkaistu 55 kappaletta. Lounais-Suomen kirjailijat ry:n puheenjohtaja Roope Lipasti esittelee lyhyesti paikallisia vuoden aikana ilmestyneitä kirjoja, minkä jälkeen on mahdollista haastatella kirjailijoita. Paikalla ovat ainakin Juha Kulmala, Ha

rri Raitis, Boris Hurtta, Uuna Syrjäsuo, Mika Kivelä, TuulaSandström sekä Marko From.

Runoviikko Varsinais-Suomessa puheenjohtaja Esa Hirvonen kertoo paikallisen runouden kansainvälistyvistä kuvioista Virossa, Englannissa ja Unkarissa. Unkarissa on tänä vuonna ilmestynyt unkarinkielinen runoantologia, johon on koottu turkulaisia nykyrunoilijoita Jenni Haukiosta Tapani Kinnuseen. Runoilijat ovat kiertäneet Viroa ja Englantia ja näistä maista on suoritettu vastavierailuja Turkuun ja Varsinais-Suomeen. Runoviikko onkin vahvasti kansainvälistyvä tapahtuma.

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:22+02:00 joulukuu 12th, 2012|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Lounaasta tuulee 55 uuden kirjan voimalla

About the Author: