Ann-Charlotte Palmgren Runopuulaaki-lavarunouskilpailun SM-finaaliin

//Ann-Charlotte Palmgren Runopuulaaki-lavarunouskilpailun SM-finaaliin

Ann-Charlotte Palmgren Runopuulaaki-lavarunouskilpailun SM-finaaliin

Runopuulaakin eli lavarunouden Poetry Slamin aluekohtainen karsinta Turun osalta käytiin torstaina 21.3. ravintola Hugossa Martissa. Alue-erän voittajaksi selviytyi viime vuoden karsintojen kolmas, Ann-Charlotte Palmgren pisteillä 27,4. Finaalikierros oli hyvin tasainen: toiseksi tulleen Daniil Kozlovin pisteet 27,1 jäivät vain muutaman desimaalin päähän, kuten myös Ainhoa Gonzálesin 26,9 pistettä.

Kilpailuun osallistujia oli tänä vuonna ennätyksellisen vähän, vain viisi, mutta taso oli sitäkin korkeampi. Illan muut kilpailijat, Marko Laihinen ja Janne Emplacements les plus utilises sont venus a leurs hypostases modernes de machine a sous gratuite d’arcade, y compris le poker electronique. Kylänpää, välttivät finaalin vain täpärästi. Karsinn

oissa kuultiin niin suomen-, ruotsin-, kuin espanjankielistäkin tulkintaa kilpailijoiden omista teksteistä. Yleisön joukosta valitussa tuomaristossa istuivat Eveliina Pasanen, Otso Helasvuo, Juha Kulmala, Kia Andell sekä Joonas. Illan musikaalisesta osuudesta vastasi tänäkin vuonna turkulainen dreampop-kvartetti Slow BLVD, jossa vaikuttavat Anniina Saksa, Santeri Palkivaara, Roope Kantonen ja Anssi Alhopuro.

Ann-Charlotte lähtee edustamaan Turkua Runopuulaakin valtakunnalliseen finaaliin Kuopioon 25.5.2013. SM-finaalin voittajan on mahdollista päästä edustamaan Suomea lavarunouden MM-kilpailuihin Pariisiin vuonna 2014.

Seuraavan kerran Turussa on mahdollista testata lavakarismaansa Bar Kukassa 24.4. illan open mic -osuudessa.

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:03+02:00 maaliskuu 22nd, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Ann-Charlotte Palmgren Runopuulaaki-lavarunouskilpailun SM-finaaliin

About the Author: