Kirjallisuusterapian kasvuryhmä Turussa syksyllä 2013

//Kirjallisuusterapian kasvuryhmä Turussa syksyllä 2013

Kirjallisuusterapian kasvuryhmä Turussa syksyllä 2013

Kirjallisuusterapeuttiset kasvuryhmät, ovat ryhmiä, joihin kaikki voivat osallistua riippumatta kirjoitustaidosta tai lukeneisuudesta. Kasvuryhmien tavoitteena on lisätä itsetuntemusta sekä edistää henkistä kasvua ja reflektiokykyä kirjoittamisen avulla. Kasvuryhmiä on Suomessa järjestetty esimerkiksi kansalaisopistoissa. Kasvuryhmät perustuvat vuorovaikutuksellisen kirjallisuusterapian käytäntöihin. Kasvuryhmässä (developement group) käsitellään tunteita, pohditaan omaa elämää ja ihmissuhteita.

Kiireessä ja kehityksessä on hyvä pysähtyä, lukea ja kirjoittaa sekä sitä kautta löytää itsestään erilaisia tiloja ja sävyjä. Kirjoitta

misen on myös tutkittu vähentävän stressiä. Kasvuryhmissä käytetään kirjallisuusterapeuttisia harjoitteita kuten dialogista kirjoittamista, vuoropuheluja, uusiorunoja sekä elämäntarinallisia harjoitteita. Ryhmässä työskennellään myös unien kanssa.

Kasvuryhmä kokoontuvat kaksi kertaa kuukaudessa ilta-aikaan, esim. 17.30 – 19.00. Aika ja päivämäärät sovitaan myöhemmin ilmoittautuneiden kesken. Kokoontumisia on yhteensä 9. Ryhmään otetaan 4 – 8 henkilöä.

Ryhmän hinta on 300€, osallistumisen voi maksaa myös osissa.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset Jussi Sutiselle

jussi.samuli.sutinen@gmail.com / 040-8496938

zp8497586rq
By | 2018-02-23T20:29:03+02:00 huhtikuu 16th, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjallisuusterapian kasvuryhmä Turussa syksyllä 2013

About the Author: