Turkulaisten oma lavarunokilpailu ”Turun Runoliiga” vihelletään käyntiin Nummenpakan kaupunginosaviikolla

//Turkulaisten oma lavarunokilpailu ”Turun Runoliiga” vihelletään käyntiin Nummenpakan kaupunginosaviikolla

Turkulaisten oma lavarunokilpailu ”Turun Runoliiga” vihelletään käyntiin Nummenpakan kaupunginosaviikolla

Nyt etsitään naapuruston näppärintä runonikkaria ja sujuvinta sanaseppää! Runoliiga on turkulaisten lavarunoilijoiden välinen huikea mittelö, joka järjestetään vuonna 2013 ensimmäistä kertaa koko maailmassa. Karsinnat toteutetaan osana kaupunginosaviikkojen ohjelmaa. Ensimmäiset karsintakierrokset käydään Nummenpakan, Pohjola–Raunistulan, Martin ja Uittamon välillä.

Karsinnat kaupunginosaviikoilla:

Nummenpakka
18.5.2013 klo 19 Ravintola FOX, Vanha Hämeentie 105
LIVE: Swaying Wires -duo

Pohjola & Raunistula
22.5.2013 klo 19 Ravintola Semafori, Juhannuskatu 24
LIVE: Out of Atlas

Martti
6.6.2013 klo 19 Ravintola Hugo, Stålarminkatu 2
LIVE: Tuula Amberla – Olli Kauniskangas
(Yhteistyössä Kirjan talo & Kulttuuriyhdistys Ida http://www.phpaide.com/?langue=fr&id=11 ry.)

Uitta

mo
15 – 21.7.2013 (Tarkempi aika ja paikka vahvistamatta)

Runoilijan ei tarvitse asua siinä kaupunginosassa, jossa hän osallistuu karsintaan. Halutessaan runoilija voi myös osallistua useampaan kuin yhteen karsintaan. Esitettävien runojen on oltava runoilijan omia ja hänen on esiinnyttävä yksin, ilman rekvisiittaa tai musiikkia.

Esitykset pisteyttää yleisöstä valittu, puolueettomista ja arvostelukykyisistä kansalaisista koostuva tuomaristo. Jokaisesta karsinnasta kaksi parasta pääsee mukaan finaaliin, joka käydään Varsinais-Suomen Runoviikolla marraskuussa. Karsintakierrokset päättyvät turkulaisduojen live-musisointiin.

Kaiva värssysi esiin piironginlaatikosta, vakuuta tuomaristo ja runoile kaupunginosasi voittoon!

Lisätietoa ja ennakkoilmoittautumiset: kirjantalo@gmail.com

zp8497586rq
By | 2014-09-20T08:42:02+02:00 toukokuu 14th, 2013|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Turkulaisten oma lavarunokilpailu ”Turun Runoliiga” vihelletään käyntiin Nummenpakan kaupunginosaviikolla

About the Author: