Kirjoittajakesälukio Kirjan talolla 9.-18.6.2014

//Kirjoittajakesälukio Kirjan talolla 9.-18.6.2014

Kirjoittajakesälukio Kirjan talolla 9.-18.6.2014

Oletko kiinnostunut kirjoittamisesta, tekstien tulkinnasta ja tarinoista?
Haluatko harjoitella kirjoittamista ja tutustua kirjallisuuden eri lajeihin?
Kirjoittajakesälukio tarjoaa sinulle mahdollisuuden kaikkeen tähän yhdessä muiden oppimishaluisten kirjoittajien kanssa.

KOHDERYHMÄ

Yli 15-vuotiaat, lukiolaiset ja muut kirjoittamisesta kiinnostuneet.

OPETUS
Opiskelija suorittaa kesälukiossa äidinkielen pakollisen kurssin (ÄI3) sekä luovan kirjoittamisen soveltavan kurssin. Kurssit ovat laajuudeltaan 38 tuntia.

ÄIDINKIELI

Kirjallisuuden keinoja ja tulkintaa (ÄI3). Kurssilla opiskelija syventää käsitystään kaunokirjallisuudesta, kielen taiteellisesta tehtävästä ja sen kulttuurisesta merkityksestä. Opiskelija oppii ymmärtämään kielen kuvallisuutta, monitulkintaisuutta sekä syventää tietojaan kirjallisuuden lajeista ja niiden ominaispiirteistä. Opiskelija oppii myös perustelemaan teksteistä tekemiään tulkintoja.
HuK Hanna Tähtinen

Luova kirjoittaminen. Soveltavalla kurssilla kehitetään omaa kaunokirjallista ilmaisua. Kurssilla saat etsiä omaa tyyliäsi, koittaa eri lajien kirjoittamista ja monipuolistaa kielenkäyttöäsi.
Runoilija, luovan kirjoittamisen opettaja Tommi Parkko ja kirjoittamiskurssien ohjaaja,
HuK Eevastiina Kinnunen

MUU OHJELMA
Kirjan talo sijaitsee Turun keskustassa. Kurssin aikana iltaisin on varattu aikaa kirjoittamiselle, mutta luvassa on myös paljon kulttuuritoimintaa.  Pääset mm. käymään teatterissa, nauttimaan runoillasta ja halutessasi esittämään omia tekstejäsi kurssin päätösgaalassa.

KESÄLUKION REHTORI
Runoilija, luovan kirjoittamisen opettaja Tommi Parkko

JÄRJESTÄJÄ
Kesälukioseura ja Kirjan talo

TIEDUSTELUT ja KESÄLUKIOON HAKEMINEN
Kesälukioseura, puh. 09 686 0770, toimisto@kesalukioseura.fi. Täytä hakulomake 2.5. mennessä osoitteessa www.kesalukio.fi.

OSALLISTUMISMAKSU
350 € majoituksella (sis. opetus, opetusmateriaalit, majoitus, aamiainen, lounas, päiväkahvi, iltaohjelma)  Huom! 1 hh:n lisä 50 €.
200 € ilman majoitusta (sis. opetus, opetusmateriaalit, lounas ja päiväkahvi, iltaohjelma)
Huom! Majoitus tapahtuu hostellimajoituksessa yhden tai kahden hengen huoneissa Turun keskustassa. Päivällinen ja iltapala eivät kuulu hintaan vaan ovat omakustanteisia. Opiskelijat hankkivat oppikirjat itse.

 

By | 2014-09-20T08:40:51+02:00 maaliskuu 20th, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjoittajakesälukio Kirjan talolla 9.-18.6.2014

About the Author: