Runokohtauksia vierailee Tampereella Annikki OFFissa: Runo- ja keskustelutilaisuus keskiviikkona 4.6.2014 klo 18-20 Kulttuuritalo Telakalla

//Runokohtauksia vierailee Tampereella Annikki OFFissa: Runo- ja keskustelutilaisuus keskiviikkona 4.6.2014 klo 18-20 Kulttuuritalo Telakalla

Runokohtauksia vierailee Tampereella Annikki OFFissa: Runo- ja keskustelutilaisuus keskiviikkona 4.6.2014 klo 18-20 Kulttuuritalo Telakalla

Runokohtauksia-työryhmä vierailee Tampereella kertomassa uudenlaisesta tavasta kääntää runoja suomeksi. Hankkeessa mukana olleet kertovat kokemuksistaan tilaisuudessa, joka on avoin kaikille: kurdinkieliset runoilijat Chiman Karim ja Nzar Kwestani sekä suomentaja Juha Kulmala, espanjaksi kirjoittava Ainhoa González ja suomentaja Esa Hirvonen sekä koordinaattori Marja Mäenpää.

Runoilijat myös lukevat hankkeessa käännettyjä runoja.

Runokohtauksia-työtapa on ensimmäinen laatuaan Suomessa: suomentajat eivät osaa käännettäviä kieliä;  käännökset on tehty keskinäisissä tapaamisissa kasvokkain, keskustelemalla ja kysymällä. Osassa käännöstyöryhmiä on ollut mukana kulttuuritulkki.

Tapahtuman järjestävät Annikki OFF  http://www.annikinkatu.net/annikki-off/ , Telakka http://www.telakka.eu/ravintola/ohjelma/ ja  Runokohtauksia -työryhmä.

Tampereen tilaisuus on osa Koneen säätiön tukemaa Runokohtauksia -työtavan kiertuetta.

Tilaisuus on maksuton.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2018-02-23T20:29:01+02:00 kesäkuu 2nd, 2014|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Runokohtauksia vierailee Tampereella Annikki OFFissa: Runo- ja keskustelutilaisuus keskiviikkona 4.6.2014 klo 18-20 Kulttuuritalo Telakalla

About the Author: