Teviksen kirjakerho esittää jälleen: SPOKEN WORD – VICTORIAN CONDOM PARTY

//Teviksen kirjakerho esittää jälleen: SPOKEN WORD – VICTORIAN CONDOM PARTY

Teviksen kirjakerho esittää jälleen: SPOKEN WORD – VICTORIAN CONDOM PARTY

TVO:n eli Turun yliopiston varsinaissuomalainen osakunta ry:n kirjallisuusaktiivit järjestävät Spoken word -tapahtuman toista kertaa. Tällä kertaa otsikkona on Victorian Condom Party, ja suuntaa-antavana teemana viktoriaaninen aikakausi ja ruumiillisuus.

Pyhäinpäivänä debytoinut Teviksen kirjakerho esittää on TVO:n aktiiveista koostuva työryhmä, joka pyrkii elvyttämään lausuntataidetta ja kirjallisuustapahtumien perinnettä Varsinais-Suomessa luoden myös uutta. Työryhmän jäsenistö koostuu eri alojen osaajista: Audiovisuaalisista taiteilijoista, ohjaajista, kirjoittajista, näyttelijöistä, ja performanssitaiteilijoista.

Pyhäinpäivän spoken word -tapahtuma järjestettiin Ylioppilastalo B:ssä Turun yliopiston osakuntien tiloissa, ja innostunut osanotto kielii tilauksesta vastaaville tapahtumille. Tätä aiemmin Teviksen kirjakerho esittää on järjestänyt myös Kirjabrunssin 5.10 Turun kirjamessujen ohessa. Kirjatorin lisäksi tarjolla oli brunssin ohella elävää musiikkia, esiintyjänä Pelkkä Väliviiva.

Victorian Condom Party järjestetään 24.1. kello 18 alkaen TVO:n uusissa tiloissa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14. Tapahtuma on maksuton. Tekstejä voi lähettää 13.1. mennessä tapahtuman tuottajalle, mikäli halajaa luovan materiaalinsa esitettävän tapahtumassa

Lisätietoja: koordinaattori Laura Rosten lauramrosten@gmail.com 0451 527 350

By | 2015-01-12T09:25:22+02:00 tammikuu 12th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Teviksen kirjakerho esittää jälleen: SPOKEN WORD – VICTORIAN CONDOM PARTY

About the Author: