Fiktiivisen ensyklopediatekstin kirjoittaminen 6.-7.6.2015

//Fiktiivisen ensyklopediatekstin kirjoittaminen 6.-7.6.2015

Fiktiivisen ensyklopediatekstin kirjoittaminen 6.-7.6.2015

Kurssilla tutustutaan fiktiiviseen ensyklopediatekstiin lajityyppinä ja kirjoitetaan tekstejä kuvitteellisista maista, kasveista, eläimistä, keksinnöistä ja tieteellisistä aiheista. Kurssin lopuksi tekstit kootaan yhteen ja liitetään osaksi yhteisötaideteosta.

Kurssin tavoitteena on esitellä fiktiivinen ensyklopediateksti lajityyppinä, sekä tutustua käytännössä yhteisölliseen kirjoittamiseen ja yhteisötaiteen tekemiseen. Kurssilla käydään läpi fiktiivisen tekstin kirjoitusprosessin kaikki vaiheet: suunnittelu, kirjoittaminen, loppueditointi ja julkaisu.

Yhteisötaideprojektin nettisivu: http://ihmeidenpuutarha.blogspot.fi

Opettajana filosofian maisteri Jyväskylän yliopiston kirjoittamisen maisteriohjelmasta. Riikka Ala-Hakula on suomentanut ranskalaisen runoilijan Henri Michaux’n tekstejä kuvitteellisesta eläin- ja kasvitieteestä.

Kurssin hinta on 100 euroa (Kirjan talon jäsenet/opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 50 euroa).

Opetus: 6.-7.6.2015 kello 11-16

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kirjantalo@gmail.com

fiktiivinen_ensyklopedia_mainos1

By | 2018-02-23T20:28:58+02:00 maaliskuu 31st, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Fiktiivisen ensyklopediatekstin kirjoittaminen 6.-7.6.2015

About the Author: