Lastenkirjallisuusfestivaali Kirjahyrrä tarjoaa elämyksellistä ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin!

//Lastenkirjallisuusfestivaali Kirjahyrrä tarjoaa elämyksellistä ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin!

Lastenkirjallisuusfestivaali Kirjahyrrä tarjoaa elämyksellistä ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin!

Naantalissa ensimmäistä kertaa käyntiin pyörähtävä Kirjahyrrä tuo 20.–23. toukokuuta kaupunkiin monipuolisen kattauksen lastenkirjallisuuteen liittyviä näyttelyitä, työpajoja, kirjailijavierailuja, yllätyksiä sekä paljon muuta niin lapsille kuin aikuisillekin.

Neljän päivän aikana koko kaupunkiin levittäytyvä festivaali on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Tapahtuman järjestää Kirjahyrrä ry yhdessä useiden yhteistyökumppaneidensa kanssa. Mukana tapahtuman järjestämisessä ovat myös Kirjan talo ry sekä Turun sanataideyhdistys.

Kirjahyrrän ohjelma pitää sisällään yli 80 tapahtumaa. Esiintymään tulevat mm. ”Me Rosvolat” -sarjan luoja Siri Kolu, Reuhurinteen koululaisten äiti Tuula Kallioniemi, Kiljusen herrasväen uudistanut Tapani Bagge, Roope Lipasti sekä pitkä lista muitakin suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden ammattilaisia. Kirjahyrrässä voi viettää aikaa Katti Matikaisen ja Muumien seurassa sekä juhlia heidän syntymäpäiviään.

Lastenkirjat vaihtavat omistajaa pop up -lastenkirjakaupassa sekä kirjanvaihtopisteellä.

Lasten ja kirjallisuuden parissa toimiville aikuisille järjestetään festivaalilauantaina oma ohjelmansa, jossa pohditaan muun muassa sitä, miten innostaa lapsia lukemaan. Tietoa saa niin äänikirjoista, oppimispeleistä kuin selkokielisistäkin kirjoista. Lisäksi käsitellään muun muassa sarjakuvien käyttöä opetuksessa sekä lastenkirjojen kirjoittamisprosessia.

Ohjelmaan pääsee tutustumaan Kirjahyrrän kotisivuilla www.kirjahyrra.fi ja tapahtumaan liittyviä aiheita voi seurata Facebookissa sivulla ”Kirjahyrrä Lastenkirjallisuusfestivaali”.

Lisätietoa:
Miia Liesegang
Tuottaja
040-7415006
miia@innollinen.fi

By | 2015-05-18T09:18:20+02:00 toukokuu 18th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Lastenkirjallisuusfestivaali Kirjahyrrä tarjoaa elämyksellistä ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin!

About the Author: