Sanataidekoulu Kratin syyslukukausi alkaa! Tule mukaan!

//Sanataidekoulu Kratin syyslukukausi alkaa! Tule mukaan!

Sanataidekoulu Kratin syyslukukausi alkaa! Tule mukaan!

Sanataidekoulu Kratin opetus alkaa jälleen pääkirjastolla viikolla 36.

Sanataidekoulussa keksitään, kerrotaan, jaetaan. Kysellään, kokeillaan? Venytetään draaman kaarta. Sanataideopetuksen perusopinnoissa tutkitaan kirjoitettua, puhuttua tai kuvitettua kieltä. Kuikuillaan, kuunnellaan, keskustellaan, fiilistellään. Tuodaan ilmi. Kratissa tehdään tutkimusretkiä seikkailujen paikantamista varten. Etsitään johtolankoja. Riivitään esiin uutta kieltä, ollaan mieltä. Saadaan palautetta omista teksteistä ja opitaan toisille lempeiksi palautteen antajiksi. Ennen kaikkea: kirjoitetaan.

Ryhmät kokoontuvat entiseen tapaan Turun pääkirjaston tiloissa. 9-11-vuotiaiden ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 16.30.-18 opettajanaan Salla Tuukkanen, 12-14-vuotiaiden ryhmä keskiviikkoisin klo 17.-18.30 Veera Vähämaan ohjaamana ja 15-17-vuotiaat tiistaisin klo 18.-19.30 Veera Lehtolan ohjauksessa.

 

Uudet ja vanhat oppilaat ovat kaikki tervetulleita!

Ilmoittautumiset kaikkiin ryhmiin osoitteeseen sanataidekoulukratti@gmail.com.

By | 2015-08-27T06:23:14+02:00 elokuu 26th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Sanataidekoulu Kratin syyslukukausi alkaa! Tule mukaan!

About the Author: