Kirjan talon ja Varsinais-Suomen Sininauha ry:n yhteinen Myrsky-hanke käynnistyy Jokipajalla!

//Kirjan talon ja Varsinais-Suomen Sininauha ry:n yhteinen Myrsky-hanke käynnistyy Jokipajalla!

Kirjan talon ja Varsinais-Suomen Sininauha ry:n yhteinen Myrsky-hanke käynnistyy Jokipajalla!

Kirjan talo – Bokens Hus ry:n ja Varsinais-Suomen Sininauha ry:n yhteinen Myrsky-hanke, Pykälää paremmaksi on matka nuoren omiin henkilökohtaisiin kykyihin ammattitaitelijoiden opastamana. Taiteen aiheet ja näkökulmat löytyvät nuorten omasta elämästä. Projektin aikana ohjaajat auttavat nuoria kehittämään omaa ilmaisuaan ja ottamaan haltuun verkon välineitä tekstien, kuvien ja videotaiteen avulla. Myrsky-hankkeen tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus etsiä taiteen avulla omaa identiteettiään, kasvattaa itseluottamustaan ja saada syviä yhteisöllisyyden kokemuksia. Projektin tapaamiset järjestetään Jokipajalla, osoitteessa Vallihaudankatu 4, Turku.

Koulutuspäivien ajankohdat ovat maanantai ja tiistai klo 10-14. Niiden aikana nuoret toteuttavat teoksia sekä itsenäisesti että ryhmässä. Valmiit työt tulevat olemaan esillä verkossa ja myöhemmin valittavassa julkisessa tilassa. Tämän lisäksi projektiin sisältyy veloituksettomia käyntejä teatterissa.

Ohjauksesta vastaavat Marko Laihinen (sanataide), Veera Lehtola (liikkuva kuva) ja Elina Battarbee (sarjakuva). Pykälää paremmaksi -kokonaisuuteen ja ohjaajiin voit tulla tutustumaan Jokipajalle 18.9. klo 10.30 alkaen. Tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita.
Pajoihin mahtuu max. 12 osallistujaa. Ole siis ripeä ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: kirjantalo@gmail.com

Koulutuspäivät ovat seuraavat:

Tutustumispäivä 18.9 10.30 alkaen Jokipajalla. Huomaa kellonaika!

Muut päivät:
22.9. / 28.9. / 29.9. / 5.10. / 6.10 / 12.10. / 13.10 / 19.10. / 20.10. / 26.10. / 27.10. /
2.11. / 3.11. / 9.11. /10.11. / 16.11. klo 10 – 14
Tapaamisissa tarjolla ravitsevaa välipalaa.

Koulutuksen toteuttavat yhdessä Kirjan talo – Bokens hus ry ja Varsinais-Suomen Sininauha ry.

Pykälää paremmaksi -projekti on osa Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky-hanketta.

Myrsky-logo1

By | 2018-02-23T20:28:57+02:00 syyskuu 11th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon ja Varsinais-Suomen Sininauha ry:n yhteinen Myrsky-hanke käynnistyy Jokipajalla!

About the Author: